Cher (76) prvi put na crveni tepih dovela 40 godina mlađeg dečka, pao je i poljubac

Foto: Profimedia

GLAZBENA diva Cher (76) došla je na crveni tepih, uoči Versaceove modne revije u Pacific Design Centru u Hollywoodu, s 40 godina mlađim dečkom Alexanderom Edwardsom. Bio im je to prvi zajednički izlazak na neki crveni tepih, a mladi glazbeni producent i pjevačica pred svima su se i poljubili.

Cher i njezin dečko bili su vrlo dobro raspoloženi, čak toliko da su odlučili baš na crvenom tepihu, pred svima, izmjenjivati nježnosti. U jednom je trenutku čak pao i poljubac.

Kružile glasine o zarukama

Cher i Edwards prvi su put viđeni zajedno u studenom prošle godine, a nedugo nakon toga pjevačica je potvrdila da su u vezi. Prilikom gostovanja u Kelly Clarkson Showu u prosincu, Cher je progovorila o vezi s 40 godina mlađim producentom.

"Na papiru je to smiješno, ali u stvarnom se životu dobro slažemo. On je fantastičan, a ja muškarcima ne pripisujem kvalitete koje ne zaslužuju. Pametan je, drag, talentiran i zabavan. A i prilično je zgodan", rekla je tada Cher.

Kada su pak Edwardsa pitali kako je došlo do ljubavi sa Cher, on je samo kratko odgovorio "da je to Cher". Isto tako kružile su glasine da se par i zaručio, ali nikada nisu potvrdili je li to istina.

Podsjetimo još, Cher se dva puta razvela te ima sina Chaza Bona (53) s pokojnim bivšim suprugom Sonnyjem Bonom te Elijaha Bluea Allmana (46) s pokojnim bivšim suprugom Greggom Allmanom. A Edwards ima sina Slasha s Amber Rose.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.