Chris Brown podivljao nakon dodjele Grammyja: "Tko je, dovraga, on?"

Foto: Instagram

PROBLEMATIČNI američki R&B pjevač Chris Brown podivljao je nakon dodjele Grammyja, i to zbog toga što je nagradu za najbolji R&B album dobio Robert Glasper, a ne on. Glasper je dobio nagradu za album Black Radio III, a Brown je podivljao i na Instagram storyjima je bio dosta neugodan jer nije slavio on sa svojim albumom Breezy.

"Čovječe, tko je dovraga Robert Glasper", napisao je Brown i onda još jednom upitao: "Vi to mene zafrkavate? Tko je taj tip?" Brown je zatim objavio novi story u kojem je napisao da "mora poboljšati svoje vještine sviranja harmonike" i potom je objavio sliku na kojoj svira usnu harmoniku.

Browna izvrijeđali

Glasper je, inače, odnio nagradu i ispred Mary J. Blige, Luckyja Dayea i PJ-a Mortona, a bio je nominiran za najbolje projektirani album, ali nagrada je otišla u ruke Harryju Stylesu.

Što se Browna tiče, on je svoju jedinu Grammy nagradu dobio 2012. godine za svoj album F.A.M.E., a jedino što mu je ovaj ispad na račun Glaspera donio jest nova porcija negativnih komentara na njegov račun.

"Tko je ovom zlostavljaču dao da komentira, maknite ga", "Zašto Chris Brown još uvijek dobiva nominacije za Grammyja, to mi nije jasno", "Pijanist i umjetnik s besprijekornom reputacijom s jedne strane, a s druge strane je tip koji uopće nije trebao biti nominiran", samo su neki od komentara na račun Browna.

Brown je, podsjetimo, optužen još 2009. godine za brutalan fizički napad na svoju tadašnju djevojku Rihannu. Osam godina kasnije njegova bivša cura Karrueche Tran tražila je da se Brownu zabrani prilazak i odobren joj je zahtjev.