Christina Aguilera: U supruga sam se zaljubila jer me nasmijava i osjećam se ugodno s njim



CHRISTINA AGUILERA zaljubila se u svog supruga Jordana Bratmana jer joj pruža osjećaj ugode. "Jordan je tip osobe koja uđe u sobu i nasmije me. Tako sam se počela zaljubljivati u njega. Osjećam se ugodno s njim. On je moj najveći fan i najveća podrška. Divan je i sretna sam što ga imam", kazala je pjevačica koja je nedavno snimila svoj prvi film "Burlesque".

Aguilera je također rekla da neće mijenjati svoj izazovni imidž zbog dvogodišnjeg sina Maxa jer na svoj privatni i profesionalni život gleda kao na dvije odvojene stvari. "Za mene postoje dvije strane. Seksualnost je nešto čega se ne treba sramiti. Čini mi se da se ženama lijepi previše etiketa. Svakome je ugodno nešto drugo. To što sam mama i umjetnica meni su dvije vrlo različite stvari. Radi se o samoizražavanju. Meni je to bitno. Nisam samo pjevačica već umjetnica koja inspiraciju dobiva iz vizualnog", objasnila je Aguilera.

Christina zna da će je sin jednog dana sigurno pitati o njenom izazovnom imidžu, ali se veseli što će čuti kakvo on ima mišljenje o tome. "Objasnit ću mu zašto sam radila stvari koje sam radila i na to sam jako ponosna. Što Ozzy Osbourne kaže kad objašnjava svojoj djeci zašto jede glave šišmiša", dodala je pjevačica.

Podsjetimo, Christina Aguilera objavit će svoj prvi album otkako je postala mama, a za koji joj je osmišljen vrlo seksipilni imidž. Nedavno je, međutim, američki R'n'B pjevač Akon javno optužio pjevačicu da kopira Lady Gagu i kazao da bi mu bilo draže da se vrati stara Aguilera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.