Ciganovićev frend koji je na operacije skucao 5 milijuna kuna: "Nos mi otpada"

Foto: Instagram

RODRIGO ALVES, kojeg nazivaju "ljudskim Kenom", progovorio je o posljedicama brojnih kozmetičkih zahvata koje je napravio na svom tijelu. 

Operacijama se podvrgnuo čak 72 puta, a njihova vrijednost je veća od pet milijuna kuna. Nedavno je priznao da mu je nos počeo propadati nakon jedanaeste rinoplastike u siječnju ove godine.

"Rezultati ove operacije u početku su bili zadovoljavajući, ali sada ću morati na još jednu, a da budem iskren, bojim se. Svaki iduća operacija je dodatni rizik i brinem se da mi liječnici ne mogu trajno popraviti nos", rekao je Alves za britanski Mirror. 

Kolika je opasnost ovolikog broja zahvata govori i to da su ga liječnici upozorili da će mu nastati rupa na licu ako tako nastavi. Unatoč upozorenjima, on se tijekom prošlog vikenda podvrgnuo ugradnji želučanog balona kako bi smanjio tjelesnu težinu. Ljubav prema operacijama u njegovom je životu prerasla u opsesiju.

"Nekad je ovo bila želja, a sada je potreba. Ja sam čovjek kao i svi drugi i imam osjećaje", priznao je.

Rodrigo je Hrvatskoj javnosti poznat i kao prijatelj Nevena Ciganovića, stilista koji je također poznat po brojim estetskim operacijama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.