Čitatelji Indexa su izabrali: Imamo najljepšu Hrvaticu za 2015. godinu

Foto: Ballroom/Goran Matijašec/Instagram

NAKON višetjednog glasanja i među 25 domaćih ljepotica, dobili smo i najljepšu među njima - na tron se vratila Antonija Mišura. Dobila je ukupno 24% glasova u našoj anketi (točnije, 2145 glasova od ukupno 8949).

Bila je ovo uzbudljiva godina za lijepu košarkašicu. Ljetos se udala za svoju dugogodišnju ljubav Marka Sandrića.

Znaju se cijeli život, a u vezi su proveli deset godina nakon prije nego li su i rekli sudbonosno "da". Iako je često govorila da nije pretjerano romantična, Antonija je priznala kako su joj zaruke bile jedan od najromantičnijih trenutaka u životu.


Antonija se nemali broj puta našla na listi najljepših, a primijetili su je i mnogi strani mediji.

Trenutačno živi u francuskom Toulouseu gdje igra za klub Toulouse Metropole Basket, dok njezin suprug koji je inače i magistrirao ekonimiju, igra za treću košarkašku ligu.

Zgodna Antonija, sada službeno i naša najzgodnija Hrvatica za 2015, osim na košarkaškom terenu sjajno se snalazi i u manekenkoj ulozi. Sada joj mnogi priželjkuju i prinovu u obitelji.


U top 3 našla se još i naša ljepotica iz Gentlmen's Choicea Zlata Stefanova, a treće mjesto dijele prošlogodišnja pobjednica pjevačica Lana Jurčević te Izabela Andrijanić, djevojka nogometaša Matea Kovačića. Sudeći po glasovima, izgleda kako Hrvati preferiraju plavuše.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.