Cjelodnevna zabava: Regionalni DJ-jevi zabavljati će publiku uoči nastupa Fatboy Slima

PO PRVI put u Hrvatskoj 9. srpnja na plaži Zrće održat će se open air 24-satni party "Big Beach" po uzoru na svjetske partyje na plažama Brazila, Australije i Amerike. Kulminacija 24-satnog programa bit će nastup jednog od najboljih svjetskih party DJ-a, Fatboy Slima. Očekuje se oko 15.000 obožavatelja iz cijelog svijeta. Kao što je već najavljeno, radi se o godišnjem događanju koje će otvarati party sezonu na plaži Zrće.

Održavat će se prvog vikenda u srpnju, uz podršku Grada Novalje i klubova Papaya, Aquarius i Kalypso. Ulaznice za ovaj spektakl prodaju se u 50 zemalja, od Velike Britanije do SAD-a. Ususret prvom Big Beach 24-satnom spektaklu, publiku će od jutarnjih sati zabavljati raznovrstan glazbeni program u kojem će se naći DJ-i iz čitave regije. Tako će već od 11.00 sati na plaži Zrće nastupiti DJ Zrna & DJ Sheko (RNB Confusion, Zagreb), DJ Tibor, DJ Mario, DJ Aljosha, DJ Pookie. U popodnevnim satima, od 16.00 sati bit će after beach partyji koji će se istovremeno odvijati u sva tri kluba, Papayi, Aquariusu i Kalypsu. Fatboy Slim spektakl najavljen je od 21.00 sat na plaži Zrće.

Pristup plaži na dan "Big Beacha" neće biti dozvoljen svim vozilima. Pristup će biti moguć samo javnim prijevozom, a svi posjetitelji s kartom imaju besplatan prijevoz s autobusnog kolodvora u Novalji do plaže Zrće. Klub Papaya pripremio je posebnu Weekend Special ponudu čija je količina ograničena: kartu po cijeni od 220 kn za Armina Van Buurena i Big Beach.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.