Član filmske ekipe ubijen na setu serije Zakon i red prije početka snimanja

Foto: Profimedia

JOHNNY PIZARRO, član ekipe televizijske serije Zakon i red: Organizirani zločin, ubijen je iz vatrenog oružja na mjestu snimanja serije u New Yorku, potvrdila je policija za američke medije.

31-godišnji Johnny pronađen je u utorak oko 5:15 ujutro po lokalnom vremenu u stambenoj ulici u Brooklynu prije početka snimanja serije. Zadobio je višestruke rane od vatrenog oružja u predjelu glave i vrata.

Za vrijeme pucnjave nije bilo snimanja

Prevezen je u bolnicu gdje je proglašen mrtvim, kaže policija koja je provodila istragu. Informacije o osumnjičenima, kao i sam motiv ubojstva, još su nepoznati, no navodno je napadač prišao vozilu u kojem je bio Johnny i pucao u njega. 

Na snimkama lokalnih vijesti nakon incidenta policajci na mjestu zločina viđeni su kako fotografiraju unutrašnjost crvene Honde Civic s otvorenim suvozačevim vratima.

Prema glasnogovorniku televizijske mreže NBC, za vrijeme pucnjave nije bilo snimanja te su potvrdili da je ubijeni član njihove ekipe. Radio je kao asistent produkcije u vezi parkiranja na setu. Njegov posao bio je osigurati da ulica bude slobodna kako bi se vozila povezana sa snimanjem serije mogla pakirati. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.