Član klape Intrade uprskao susret s papom: "Reka san - Tome, ajmo mi jednu zapaliti"

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

NA HRT-u je sinoć premijerno prikazan dokumentarni film o klapi Intrade Popili intrade i opet su žedni. Članovi najpopularnije hrvatske klape progovorili su o manje poznatim detaljima iz karijere, a među njima se našla i anegdota s audijencije kod pape Ivana Pavla II.

Kao finalisti Omiškog festivala, članovi klape Intrade nagrađeni su putovanjem u Rim na audijenciju. "To je bio jedan predivan događaj koji sam ja, nažalost, malo uprskao", ispričao je u dokumentarcu jedan od članova klape.

Ako ste pomislili da znate sve o klapi Intrade, varate se! 😎 Neispričane priče pogledajte 22. siječnja na HRT1 u 20:15 u dokuemntarnom filmu "Popili intrade i opet su žedni".

Ako ste pomislili da znate sve o klapi Intrade, varate se! 😎 Neispričane priče pogledajte 22. siječnja na HRT1 u 20:15 u dokuemntarnom filmu "Popili intrade i opet su žedni". Tomislav Bralić i Klapa Intrade | Tomislav Bralić i klapa Intrade - fan club

Objavljuje Scardona u Nedjelja, 14. siječnja 2024.

"12 tisuća ljudi bilo je u dvorani, svaka zemlja se predstavila s nekom pjesmom. Ispred nas su bili Kinezi, oni su ono nešto svoje zapivali, a iza njih smo se digli mi i zapivali Bože, čuvaj Hrvatsku. Cila dvorana je aplaudirala. I sad, kako je bilo 12 tisuća ljudi, ja govorim: 'Tome, dok sve ovo izađe van, ajmo mi jednu zapaliti.' Kad okrenem se, a naši idu kod pape na binu. Brzo nazad! Vratili se nazad, međutim švicarska straža nam nije dala nazad... I tako propade nam slika s papom", ispričao je Mladen Brižić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.