Čolić otkrio koji hit mu je napravio Bora Čorba, oprostio se dirljivim riječima

Foto: Antonio Ahel/ Davor Javorovic/PIXSELL

Zdravko Čolić oglasio se na Instagramu povodom smrti Bore Čorbe. Objavio je fotografiju na kojoj su on i Bora u mlađim danima i uputio dirljive riječi pokojnom kolegi.

"Bora. Dobri naš Bora. Veliki umjetnik koji je prerano otišao. Radili smo i družili se preko 45 godina. Prva pjesma koju je napravio za mene bila je Produži dalje, a sjećam se da je to zapravo i prva pjesma koju je napravio za nekoga a da nije bila za njegov bend.

Što reći za njegove tekstove, za njegove pjesme. Umjetnička djela. Umjetnička djela koja će nas uvijek podsjećati na Velikog Boru. Hvala ti za sve. Uvijek ćeš biti u našim srcima", napisao je Čolić. 

Zbog upale pluća Bora Čorba bio na respiratoru

Podsjećamo, Bora Čorba umro je u 72. godini nakon što je bio hospitaliziran zbog upale pluća. Najprije je završio u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a onda mu se pogoršalo stanje te je stavljen na respirator. Grupa je ranije otkazala sve nastupe zbog njegovog zdravstvenog stanja.

"Poštovani prijatelji, s tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki", stoji u Facebook objavi Riblje čorbe.

Oglasio se i Bajaga

Nakon smrti kolege oglasio se i Momčilo Bajagić Bajaga. "Jutros kad sam čuo tu vijest baš me pogodila. Otišao je Bora, veliki pjesnik, glazbenik i moj prijatelj. Znali smo da je bolestan... Međutim, Bora je već nekoliko puta prošao kroz slično. Nadao sam se da će se i sada izvući. Mnogo će mi nedostajati", rekao je za Kurir

I na Instagramu mu je posvetio objavu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.