Corden o incidentu u restoranu: Rekao sam da je najbolje da ja skuham jelo, žao mi je

Foto: Profimedia

VODITELJ James Corden u emisiji showa The Late Late Show ispričao se zbog svog ponašanja u njujorškom restoranu, gdje mu je prošlog tjedna vlasnik ugostiteljskog objekta zabranio ulazak

"Prošlog tjedna pojavile su se priče da mi je zabranjen ulazak u restoran. Tada sam razmišljao hoću li se o tome oglasiti na Twitteru ili Instagramu", rekao je Corden i dodao da voli imati britanski stav o pojedinim stvarima: "Ostani smiren i nastavi dalje. Nikada se ne žali i nikad ne objašnjavaj." 

"Gledajte, kada pogriješite, morate preuzeti odgovornost. Pa sam mislio da bih, ako je u redu, podijelio s vama što se dogodilo", nastavio je voditelj i objasnio da je večerao u jednom od "svojih omiljenih restorana" gdje je njegova supruga Julia Carey dobila hranu na koju je alergična nakon što je, tvrdi James, osoblju objasnila na što je točno alergična.

"Nisam nikoga htio uzrujati"

"U žaru trenutka dao sam sarkastičan, nepristojan komentar o tome da je najbolje da ja skuham jelo. To je komentar zbog kojeg duboko žalim. Shvaćam da je teško biti ugostitelj. Godinama sam radio u smjenama u restoranima, cijenim svakoga tko radi taj posao", rekao je Corden.

"Hodao sam okolo misleći da nisam učinio ništa loše. Ali istina je da sam dao nepristojan komentar i to je bilo pogrešno. Bio je to nepotreban komentar. Bilo je neljubazno. Kao što sam rekao vlasniku restorana, nikoga nisam htio uzrujati, a ako jesam, nije mi bila namjera", zaključio je Corden.

Voditelj se ranije ispričao vlasniku restorana

Podsjećamo, vlasnik francuskog restorana Balthazar Keith McNally u njujorškom kvartu SoHo zabranio je Cordenu ulazak u restoran zbog njegovog ponašanja. McNally je Britanca koji posljednjih godina radi u SAD-u nazvao gostom koji je najviše zlostavljao osoblje u 25-godišnjoj povijesti restorana.

Kasnije je vlasnik otkrio da ga je Corden nazvao i ispričao mu se te je vlasnik zbog toga poništio svoju odluku da se voditelju trajno zabrani ulazak u restoran.

"Svatko tko je dovoljno jak da se ispriča nekom poput mene (i mom osoblju) ne zaslužuje da mu se zabrani ulazak bilo gdje. Posebno u Balthazar", napisao je na Instagramu.

"Osjećam se čudno oko situacije s Jamesom Cordenom. S jedne strane, definitivno je zlostavljao moje osoblje, s druge strane, trenutno mi ga je jako žao", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.