Croatia Boat Show otvoren uz manekenke, poduzetnike i ministre

JEDANAESTI Croatia Boat Show, najveća nautička priredba u Hrvatskoj, počeo je danas u Splitu, a do petog će travnja predstaviti najveće i najpoznatije graditelje brodova za razonodu te, naravno, sve vrste popratne opreme. Sajam koji svake godine privuče i do 50 tisuća domaćih i stranih posjetitelja od svog je osnivanja prije deset godina vrlo brzo izrastao u jedan od važnijih u svijetu i nedvojbeno najveći u ovom dijelu Europe.

Službene najave govore kako će ove godine čak 1500 domaćih i inozemnih proizvođača predstaviti svoje proizvode na splitskoj Rivi. Posjetitelji će moći vidjeti oko 450 brodova na moru i suhom na prostoru od oko 140 tisuća četvornih metara. Show privlači mnoge svjetske i vodeće proizvođače brodova i brodske opreme, kao i obožavatelje jedrilica iz Europe i šire. Izlagači dolaze iz dvadesetak različitih zemalja te će ove godine po prvi put svoje brodove predstaviti i izlagači iz Latvije i Rumunjske.

Osim što moraju biti lijepe, potencijalnim kupcima moraju strpljivo objasniti što je sve novo na morskom tržištu i usput oduševljeno pozirati fotografima

Kao i svake godine, uz sajam Croatia Boat Show, priređuju se i mnoge druge prezentacije i zabave. Posebno se ističu ljepuškaste hostese koje svojim izgledom primamljuju posjetitelje. Osim što moraju biti lijepe, potencijalnim kupcima moraju strpljivo objasniti što je sve novo na morskom tržištu i usput oduševljeno pozirati fotografima.

Na svečanom otvorenju kojeg je otvorio ministar turizma Damir Bajs, pojavili su se brojni hrvatski celebrityji, među kojima su bile manekenke Aleksandra Grdić i Maja Cvetković, ex-Yu misica Ana Sasso i modna agentica Suzy Josipović, obje u društvu snažnijih polovica, splitski poduzetnici Juroslav Buljubašić i Zvonko Kotarac te mnogi drugi ljubitelji lijepih i luksuznih jahti i brodica.

A.M.
Foto: Jadran Babić, Paun Paunović, Joško Ponos, Duje Klarić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.