Cruise u vezi s 25 godina mlađom Ruskinjom? Kći je zastupnika koji podržava Putina

Foto: Instagram

GLUMAC Tom Cruise (61) navodno ima novu djevojku. Zvijezda filma Top Gun navodno se zbližila s bogatom Ruskinjom Elsinom Khayrovom (36). Izvor blizak paru je za Page Six otkrio da se par upoznao na jednoj od nedjeljnih čajanki u Hyde Parku koje je organizirao glumac. "Tom je nedjeljom održavao čajanke u Londonu. Mnogo mu je ugodnije u Londonu nego u Los Angelesu. Ima batlere i domaće kolače i sve je u britanskom silu. Netko ju je doveo”, kaže izvor. 

Izvor nadalje tvrdi da Cruiseove čajanke privlače društvenu elitu. Daily News je ranije izvijestio da se nagađalo da bi princ William i Kate mogli svratiti na poslijepodnevnu čajanku kod glumca te da svi gosti, uključujući osoblje, moraju potpisati ugovore o tajnosti. Neki tvrde da su vidjeli puno lijepih žena kako nedjeljom dolaze i izlaze iz stane.

Proveli noć plešući

"Tom voli glasno puštati glazbu. Sve se čuje u zgradi zbog čega on popodne priređuje čajanke kako se nitko ne bi žalio na buku. Tom je uvijek pristojan i pažljiv prema svojim susjedima", kaže izvor. Prema pisanju časopisa Page Six, glumac je tijekom ljeta 2022. kupovao stanove u Velikoj Britaniji jer se zaljubio u London. 

Prvi put je uočen s Khayrovom na zabavi početkom prosinca na Grosvenor Squareu gdje su proveli veći dio noći plešući na plesnom podiju. Tjedan dana kasnije iznajmio je cijeli kat otmjenog londonskog restorana Novikov kako bi mogli privatno ručati. Platio je 600 dolara za hranu koja je uključivala jastoga, plodove mora i sushi, izvijestio je The Sun.

Skup razvod

Daily Mail piše da je par službeno u vezi. "Unutar Elsininog kruga dobro je poznato da su ona i Tom sada par. Posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, ali jako paze da ih se ne fotografira zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost", zaključio je izvor. 

Inače, Khayrova je prije bila u braku s ruskim oligarhom Dimitrijem Tsvetkovim, koji je za Daily Mail rekao da ga je njihov razvod koštao 150 milijuna funti (oko 175 milijuna eura) te da je 10 milijuna funti (oko 11 milijuna eura) iskeširao na odjeću i 2 milijuna funti (2.3 milijuna eura) za torbice tijekom 11 godina braka. Khayrova je navodno kći ruskog zastupnika koji podupire Putina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.