Cura (19) pokrenula GoFundMe kampanju za smanjenje grudi jer je vrijeđaju godinama

Foto: Instagram

TINEJDŽERICA s velikim prirodnim grudima pokrenula je GoFundMe kampanju kako bi prikupila novac za operaciju smanjivanja zbog neželjenih komentara koje dobiva već godinama, ali i zbog zdravstvenih problema koje joj uzrokuju.

Vicky Rog (19) za The Sun je izjavila kako mnogi vjeruju da su njezine velike grudi dar, no ona ih smatra prokletstvom. Engleski tabloid piše kako Vicky ima jedne od najvećih prirodnih grudi u Britaniji u usporedbi sa svojom visinom od 162 cm.

Osim što se muči s nabavkom odgovarajućih grudnjaka i sudjelovanjem u svojim omiljenim sportovima, Vicky kaže kako je mnogi vrijeđaju zbog grudi. Kaže i kako zbog grudi ima problema s leđima, a u školi je dobila nadimak Big Boob Vicky. 

Vicky dodaje da je "muškarci redovito komentiraju", ali i da je uvijek netko "neprimjereno dira" kad izlazi u klubove.

Kako bi se riješila svog "prokletstva", pokrenula je GoFundMe kampanju kako bi prikupila 5000 funti (oko 42 tisuće kuna) za operaciju smanjenja grudi. Kampanju je pokrenula 21. listopada i dosad je prikupila više od 1300 funti.

Kaže kako su joj grudi nesrazmjerne s tijelom, a smanjiti ih želi zbog "medicinskih razloga i promjene životnog stila". "Odlazila sam kod doktora od 13. godine zbog grudi", piše te dodaje kako su je uputili na više od 100 pregleda, zbog čega je propustila puno nastave u školi.

Iako joj je britanska Nacionalna zdravstvena služba obećala smanjenje grudi kad napuni 18, Vicky je informirana da mora pričekati još nekoliko godina jer joj grudi još uvijek rastu.

"Sljedeći mjesec mi je 20. rođendan i nikad se nisam osjećala gore. Kaže kako dobiva žuljeve i ožiljke od težine grudi te napominje kako joj je nošenje grudnjaka više od nekoliko sati izuzetno bolno.

"Sve što sam pokušala nije uspjelo i ovo mi je zadnja opcija", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.