Cura koja se bavi najstarijim zanatom: Tog ministra zovemo Palčić jer mu je mali

Foto: Instagram

ELITNA prostitucija i dalje je top tema u Srbiji, a nakon biznismena koji je priznao da su on i prijatelji jednom platili 60 prostitutki da im dođu na zabavu, dušu je za Kurir otvorila i I.O., djevojka koja se bavi najstarijim zanatom. U svojoj ispovijesti najviše se fokusirala na druženja s političarima.

"Sjećam se kada je makro dogovorio sastanak s nas nekoliko djevojaka i obavijestio nas da idemo na druženje s tada jednim od najviših državnih dužnosnika. U prvi trenutak sam se iznenadila što on uopće koristi usluge prostitutki, s obzirom na to da je u poznim godinama. Ipak, uzbuđenje je brzo potisnulo osjećaj gađenja jer mi je to bio dokaz da sam, nakon samo godinu dana koliko sam u tom poslu, postala elitna prostitutka", rekla je za Kurir.

Priznala je da je dva puta u životu imala tremu.

"Prvi put kada sam prodala svoje tijelo i drugi put kada su me poslali kod njega, jer mi je on bio prvi političar. Plan je bio da se s njim sastanem u ogromnoj kući na Avali, a kada su me dovezli tamo, tresla sam se kao prut", rekla je.

Otkrila je da joj se seks s njim bio jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu.

"Mislila sam da će seks trajati kratko i da je previše star da bih uopće morala truditi se, ali dogodilo se potpuno suprotno. Taj čovjek je bio toliko dobar u krevetu i malo je reći da me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela. I poslije sedam godina bavljenja ovim poslom mogu reći da je to jedini klijent kojem bih se vraćala iznova i kojem ne bih ni naplatila seks", ispričala je.

"Deset minuta mi ljubi stopala"

Otkrila je i da jedan aktualni ministar ima mračnu stranu i niz fetiša koji su joj dotada bili strani.

"Tražio je da ga vežem za krevet i da ga udaram po licu i tijelu, često bi moje gaćice držao ustima dok me je divljački je*ao. Tražio je od mene da ga grizem po leđima, a dva puta mi je donio sado-mazo kostim", rekla je.

Dodala je i da joj je poklanjao skupe cipele kako bi joj gledao noge.

"Svaki naš seks počeo bi tako što bi mi više od deset minuta ljubio stopala. Na početku sam se grozila toga, ali kasnije sam navikla. Često se hvalio da njegova supruga, koja je dvaput starija od mene, ima više od 2000 pari cipela", dodala je.

Drugog aktualnog ministra prostitutke zovu Palčić, zbog malenog spolnog organa.

"Pogasio je sva svjetla, a tijekom samog seksa ništa nisam osjetila. Prvo je legao na mene, a poslije ustao i otišao se istuširati. Doslovno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.