Cura za video prije/poslije operacije čeljusti dobila 8.3 milijuna lajkova

Screenshot: TikTok

23-GODIŠNJA žena pokazala je zadivljujuće rezultate operacije čeljusti i brade u fascinantnom TikTok videu.

14. prosinca Jax iz Kansas Cityja podvrgnuta je totalnoj zamjeni temporomandibularnog zgloba, povećanju brade i operaciji kostiju na licu. Mlada žena dokumentirala je operaciju i svoj oporavak na TikToku, gdje je podijelila nevjerojatne fotografije prije i poslije svoje transformacije.

Jax je objasnila da je patila od poremećaja koji joj je iskrivio lice, ali i uzrokovao druge bolne medicinske probleme. "Stalno me boli, ne mogu disati, ne mogu jesti, ponekad ne čujem", rekla je.

Otežane su joj postale i obične radnje poput žvakanja pa je prošle godine zakazala operaciju, a snimila se i u bolnici iz koje je izašla s titanskom čeljusti. Liječnik joj je rekao da je to "jedna od najdramatičnijih promjena" koje je ikad napravio.

Jax je nastavila dokumentirati svoj oporavak, a mjesec dana nakon operacije pokazala je zadivljujuće rezultate. Iako sada vjerojatno više ne pati od bolova, lakše diše i jede i može bolje čuti, operacija je također u potpunosti transformirala oblik njezina lica.

Njezin video postao je viralan i prikupio je više od 53 milijuna pregleda te dobio više od 8.3 milijuna lajkova u samo četiri dana, a mnogi su joj čestitali na rezultatima.

"Izgledaš sjajno", jedan je od komentara.

"Toliko sam sretna zbog tebe", još je jedna od reakcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.