Cure detalji o svadbi godine: Tedeschijev sin ženi 17 godina stariju bogatašicu

Foto: Igor Soban/PIXSELL/Guliver Image/Getty Images

SVE JE spremno za vjenčanje godine, ono istoimenog sina Emila Tedeschija i bogate nasljednice Nike Perenčević. Iako je sve obavijeno velom tajne, u javnost cure detalji raskošnog svadbenog slavlja koje će se održati u hotelu Bellevue na Lošinju.

Premda je ljubav sina predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe i kćeri bogatog poduzetnika Mihajla Perenčevića izazvala veliku pozornost javnosti zbog činjenice da je mladoženja 17 godina mlađi od mladenke, oni se na komentare okoline nisu obazirali te su se veoma brzo odlučili vjenčati.

Za dobru zabavu na svadbenom slavlju koje će trajati cijeli vikend navodno će se pobrinuti Tony Cetinski i Gibonni. Nema sumnje da će se među gostima naći najbogatiji Hrvati, no želja mladenaca, koji su i dosad bili jako tajnoviti oko svoje veze, jest da u javnost ne izlaze fotografije sa svadbe.

Za vezu Emila juniora i tajnovite Nike doznalo se krajem prošle godine. Poznato je da ona iza sebe već ima jedan brak te da je majka troje djece, dok je Emil prije nje ljubio kćer nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lanu.

Nikin otac Mihajlo tajanstveni je tajkun, čiji se poslovi šire od Rusije, preko Londona do Los Angelesa, a njena majka Sonja vlasnica je nekoliko restorana, među kojima je najpoznatiji Dana Tana u Hollywoodu.

Momačku večer 23-godišnji Emil odradio je u Beogradu. Krajem siječnja je s nekolicinom prijatelja odradio posljednje slavlje prije bračnog života u popularnom beogradskom restoranu Franš. Momačku je proslavio u društvu budućeg kuma Darena Pučara, vlasnika poznatog zagrebačkog restorana Igora Čimbura, sina građevinskog poduzetnika Tomislava Kamenskog, sina odvjetnika Luke Pliše i još dvojice prijatelja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.