Curi koja je išla u "europsku Sodomu i Gomoru" napisao suluda pravila ponašanja - pa je prevario

Foto: Twitter/Instagram/Facebook

AKO MISLITE da vaš partner pokazuje pretjeranu ljubomoru, bit će vam lakše kad vidite kakvu je listu svojoj djevojci prije ljetovanja složio ovaj dvadesetogodišnjak.

Kad je osamnaestogodišnja Lucy Talton obavijestila svog dečka Josha da ide na odmor na španjolski Magaluf, otok poznat po razvratnom ponašanju turista, ljubomorni Josh je sastavio listu pravila koja mora poštovati dok su razdovojeni, piše UNILAD.

Lucy je bilo zabranjeno razgovarati i fotografirati se s dečkima, dopuštati da je časte pićem, dodavati ih na društvene mreže, a također nije smjela uspostavljati kontakt očima s njima.

Isto tako, naveo je da će joj dati test na drogu kad se vrati, te se svake večeri mora vratiti ravno u svoju sobu, a čak ne smije pomagati prijateljicama da one zavedu nekog tko im se sviđa.

U slučaju da njene prijateljice pozovu dečke u sobu, Lucy je dužna čim prije izaći i nazvati ga.

Kad se ova neobična lista pojavila online, Internet je bio brz na osudi i Josha su proglasili psihotičnim.

"Lucy i ja se viđamo nekoliko mjeseci i lista je napisana iz šale, nije mi palo na pamet da bi ju netko mogao shvatiti ozbiljno. No, kad sam ju poslao ona se složila da će se držati liste ako ja obećam da ću činiti isto kad ja budem na odmoru. Većina navedenih stvari je ono što se i inače odnosi na osobu u vezi. Mislim da je pretjerano nazivati me psihotičnim, a većina tih ljudi ionako očekuje da se njihovi partneri ponašaju na isti način", rekao je Josh u svoju obranu.

To bi mu možda i pomoglo da se opere da se nije pokazalo da je svoju djevojku prevario prvom prilikom, a Lucy je o tome obavijestio njegov prijatelj.

"Viđali smo se nekoliko mjeseci, ali to je završilo jer je spavao s drugim djevojkama. Onda smo odlučili pokušati ponovo jer je rekao da je zaljubljen u mene. Napisao je pravila kojih smo se oboje trebali držati dok smo na praznicima, ali kad me prevario sve je završilo", odlučna je Lucy.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.