Curica koja je ganula svijet pjesmom u skloništu: Voljela bih da sam s mamom i tatom

Screenshot: BBC

SEDMOGODIŠNJA djevojčica Amelia Anisovič koja je osvojila svijet nakon što se pojavila snimka na kojoj u skloništu pjeva Let It Go, sad je na sigurnom u Poljskoj.

Mala Ukrajinka razgovarala je s novinarom BBC-ja. "Bilo mi je ok u skloništu, tamo je bilo i druge djece. I moj kolega iz razreda Artiom je bio tamo", rekla je vesela djevojčica novinaru. 

Upitao ju je i što najviše voli u crtiću Frozen, čiji je soundtrack zapjevala u skloništu. "Sviđaju mi se Elza i Ana, i Kristof i Sven... To su drugi likovi u crtiću", nabrojila je. "Sven je sob, a Kristof je čovjek", važno je objasnila novinaru BBC-ja pogledavajući baku.

"Na kraju drugog dijela Kristof oženi Anu", dodala je.

"Voljela bih da mogu biti s mamom i tatom u Kijevu"

Otkrila je i da bi bila jako sretna da može biti s mamom i tatom trenutno. "U Kijevu, naravno", dodala je.

"Hvala vam što vam se svidjelo moje pjevanje. Svaki dan vježbam pjevanje, ujutro, popodne i navečer. Vježbam, zato je tako dobro ispalo", zaključila je djevojčica. "Uvijek mi je bio san da pjevam", rekla je još.

Javila se i pjevačica

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka Amelije, javila se i Idina Menzel, koja je otpjevala pjesmu Let It Go. Pjevačica koja je posudila glas Elsi u Disneyjevom crtiću na Twitteru je napisala kako se osjeća nakon što je čula malenu djevojčicu kako pjeva.

"Vidimo vas. Zaista vas vidimo", napisala je pored emojija plavih i žutih srca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.