Dadilja djece Novaka Đokovića privukla pažnju u Parizu, s Jelenom pratila meč

Foto: Profimedia/EPA

Novak Đoković je u subotu pobijedio Matthewa Ebdena na Olimpijskim igrama u Parizu. Danas je srpski tenisač pobijedio Rafaela Nadala 6:1, 6:4 i plasirao se u treće kolo olimpijskog turnira u Parizu. Novaka su na mečevima s tribina pratila njegova djeca, sin Stefan i kći Tara, te supruga Jelena. 

Novakovoj obitelji u Parizu se pridružila i dadilja njegove djece. Na tribinama je sjedila pored Novakove djece. Mnogi su dadilju još nedavno nazivali misterioznom ženom te im nikako nije bilo jasno tko je ona, a uvijek se pojavljuje uz Jelenu. Kamere su lijepu brinetu na tribinama snimile i ranije u nekoliko navrata.

Nova.rs piše da Đokovići svoju djecu nisu htjeli povjeriti bilo kome, pa su detaljno i pažljivo birali prijave koje su pristigle za to radno mjesto. Tako je morala imati preporuke drugih poslodavaca, iskustvo rada s djecom i poznavati strane jezike. Njezin identitet nije poznat, ali navodno se savršeno uklopila u obitelj, djeca je obožavaju i svi imaju veliko povjerenje u nju. Često putuje s njima.

Inače, Đoković će u 3. kolu igrati protiv boljeg iz ogleda Nijemca Dominika Koepfera i Talijana Mattea Arnaldija. Tijekom karijere Đoković je osvojio 24 Grand Slam naslova, ali još uvijek nema olimpijsko zlato.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.