Dadilja Fran pozirala s televizijskom mamom, pogledajte kako danas izgledaju

Foto: IMDb

PUNIH dvadeset godina je prošlo od završetka snimanja serije Dadilja koju i dan-danas obožavaju milijuni ljudi diljem svijeta. Fran Drescher danas ima 61 godinu, a njezina televizijska mama Renee Taylor nedavno je proslavila 86. rođendan. Dvije dame su ostale frendice nakon snimanja serije, a Fran se na Twitteru pohvalila da je bila na premijeri jedne Reneeine predstave.

Fotka je oduševila sve Franine pratitelje na Twitteru i u mnogima probudila nostalgiju za kultnom serijom i simpatičnim Fran i Sylvijom Fine.

Embed from Getty Images

"Uopće se niste promijenile. Još ste dadilja i mama iz naše omiljene serije", složili su se mnogi tviteraši.

Serija Dadilja snimala se i prikazivala od 1993. do 1999. godine. U Hrvatskoj se prikazivala nešto kasnije, a brzo je postala jedna od omiljenih humorističnih serija. Fran Drescher nedavno je priznala da je za vrijeme snimanja serije bila napadnuta i silovana te da joj mnoge epizode serije vraćaju bolne uspomene.

Fran je do kraja snimanja serije bila u braku s Peterom Marcom Jacobsonom, jednim od autora Dadilje. Nakon razvoda on je objavio da je homoseksualac. Fran se nakon njega nije udavala.

Nakon snimanja Dadilje izborila se s rakom dojke, a svoju priču danas dijeli s milijunima mladih žena. Piše knjige i bavi se aktivizmom i humanitarnim radom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.