Daniel Craig sa suprugom prošetao crvenim tepihom u Veneciji, pokazao novi izgled

Foto: Profimedia

Britanski glumac Daniel Craig sa suprugom Rachel Weisz prošetao je crvenim tepihom 81. Venecijanskog filmskog festivala, na kojem se premijerno prikazao njegov najnoviji film Queer. 

Glumac je prošetao u odijelu, nosio je sunčane naočale i pokazao je novi imidž - bradu i dužu kosu. Rachel je zablistala u plavoj šljokičastoj haljini.

Njegov novi izgled već je zamijećen na ulicama Venecije, kada su ga paparazzi snimili u zračnoj luci.

Film Queer, u kojem Craig ima glavnu ulogu, povijesna je ljubavna drama koju je režirao Luca Guadagnino prema scenariju Justina Kuritzkesa, temeljen na istoimenom romanu Williama S. Burroughsa iz 1985. godine. Film prati izopćenog američkog iseljenika, koji se zaljubi u mlađeg muškarca. 

Daniel i Rachel vjenčali se 2011. u tajnosti

Daniel i Rachel upoznali su se 1994. godine na setu jednog filma, a on je u to vrijeme bio u braku s Fionom Loudon. Službeno su počeli izlaziti nakon što su oboje glumili u filmu Kuća snova 2010., a već sljedeće godine su se vjenčali u tajnosti na ceremoniji sa samo četiri svjedoka.

"Izvukli smo se s tim, napravili smo to u našoj privatnosti, na čemu mogu zahvaliti puno ljudi", izjavio je Daniel 2012. godine u razgovoru za GQ. U rujnu 2018. rodila im se kći. Rachel s bivšim zaručnikom, redateljem Darrenom Aronofskim ima i 18-godišnjeg sina Henryja, dok Daniel iz braka s Fionom ima 32-godišnju Ellu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.