Danijela Martinović rijetko objavljuje fotke s dečkom, sad je imala poseban povod

Foto: Instagram

U ožujku prošle godine doznalo se da Danijela Martinović ima novog dečka nakon prekida dugogodišnje veze s Petrom Grašom. Pjevačica sada ljubi bivšeg kriminalističkog inspektora Josipa Plavića, no s njim rijetko objavljuje fotografije.

Objavila trenutke s proslave rođendana

Sada je objavila kadrove s proslave svog rođendana na kojima su Plavić i njeni najbliži prijatelji.

"Život se ne mjeri godinama koje imamo, već trenucima koji nam oduzimaju dah", napisala je Danijela te dodala kako je na proslavi "proživjela mnogo takvih trenutaka" te da su ljubav i prijateljstvo najljepši darovi.

Istaknula je kako je za tortu zaslužan slovenski ugostitelj i chef Tomaž Kavčič, inače dugogodišnji Grašin prijatelj i kum. Objavila je i snimku na kojoj se vidi kako se društvo zabavljalo.

Slučajno su se upoznali

Danijela je Plavića upoznala 2022. godine kada je njezina odvjetnica podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

"Zaista mi je teško govoriti o Josipu jer takvu osobu nikada nisam imala priliku upoznati. On je moje utočište, moja sigurna luka, moja podrška i moj oslonac", rekla je jednom prilikom za Story. Josip je napustio policiju i ponovno okupio stari bend Izvan zakona. Nakon 16 godina ponovno snimaju nove pjesme. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.