Danijela Trbović: Ambicija mi je raditi što manje, a zaraditi što više

DANIJELA TRBOVIĆ je provela prekrasno neradno ljeto i već se ponovo vratila starim obvezama. "Kada je škola završila, Oliver i ja i njegova kćer i moj Lovro smo otišli u Zuerich, tamo imamo prijatelje kojima se možemo uvaliti u stan. Obišli smo i Veronu i Veneciju, pa se vratili u Zagreb i malo se oporavljali od druženja, Onda smo opet svi zajedno išli na Vis, u Komižu, gdje smo bili desetak dana", ispričala je voditeljica za Index.

"Nisam luda šopingholičarka, kada naiđem na nešto, kupim to, više kompulzivno"

Danijela je bila na otvorenju butika Marella, a sa sobom je povela i sina Lovru. On nam je rekao da mu je ljeto bez škole prebrzo prošlo, a u ponedjeljak već ponovo sjeda u školske klupe, u šesti razred. Njegova se mama već vratila na posao, kao i njezin dečko, kazališni redatelj Oliver Frljić. Prije toga je riješila obveze uoči početka nastave. "Kupili smo knjige, već smo se iskeširali", kaže. U novom butiku ipak nije bila previše raspoložena za kupovanje. "Još koristim ljetna sniženja, a za ovu topliju garderobu ću vidjeti. Neke kapitalne stvari mi ne trebaju, a sad sam kupila i jednu jaknu na sniženju od 50 posto, tako da je to riješeno. Nisam luda šopingholičarka, kada naiđem na nešto, kupim to, više kompulzivno", kaže.

Danijela je krenula sa svojim uobičajenim ludim radnim tempom. "Počela sam već snimati, krenuli smo s bespoštednim ritmom. Mislim da sam u poslu probala već sve, od igle do lokomotive. Sad mi je ambicija raditi što manje, a zarađivat i što više", otkrila nam je.



Barbara Kolar o stilu odijevanja: U svoje slobodno vrijeme valjda mogu raditi što hoću


Na otvorenju je bila i Barbara Kolar, koja se tijekom ljeta dva tjedna odmarala na Visu. "Dva tjedna kada je bilo najgore vrijeme, ali dobro, ipak sam se kupala, no ne onoliko koliko bih inače", rekla nam je voditeljica. Objasnila je i svoj stil odijevanja. "Moj stil je od svega po malo. Nema nikoga tko mi daje savjete u vezi odjeće. Nisam takva osoba da bi mi to trebalo. Na poslu naravno postoji osoba koja o tom brine, a u svoje slobodno vrijeme valjda mogu raditi što hoću", kaže Barbara.

"Volim se lijepo odjenuti, ali s obzirom na to da mi je životni stil takav da ustajem u 15 do pet ujutro, tada baš nema volje za to. Ako sam ujutro na radiju sređena, to može značiti samo da tu noć nisam spavala, da sam imala noćne more. Na odjeću na trošim puno novaca. Volim kupiti poneki pošteni komad, za njega sam spremna dati više novaca. Ali imam taj problem da gomilam stvari, ništa ne znam baciti, tako da kada pogledam u ormar, mogu samo reći da mi ništa ne treba. A i recesija je, ne može čovjek kupovati baš sve što mu padne na pamet. Kada sam tek počela zarađivati, onda mi je bilo fora trošiti na odjeću, ali s vremenom ti to više nije prioritet", misli Barbara.

Novi butik u Ilici otvorile su zgodne manekenke, među kojima su bile i Iva Šarić, Iva Jerković i Jelena Glišić. Na otvorenju su bili i Saša Joka, Sanja Doležal, Marko Vrdoljak s Tamarom Garbajs, Mara Bratoš, Antonija Mandić, Nevena Rendeli, Mia Kovačić, Mila Elegović te brojni drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.