Jeste li uočili šalabahtere na Dečaku tijekom Dore?

Foto: Renato Branđolica/HRT

Vatra je nastupila na ovogodišnjoj Dori s pjesmom Slatke suze, gorka ljubav. Prošli su u finale, ali nisu izborili pobjedu, točnije završili su na devetom mjestu. 

Dečak je sudjelovao na press-konferenciji nakon drugog polufinala, gdje je otkrio da je imao šalabahter za tekst pjesme koju je pjevao.

"Ja sam napisao sve šalabahtere koje sam mogao na obje čizme, oba rukava, na ruku, to se sad malo ispralo. Tebi sam pokazao kad smo prolazili kroz hodnik, ti si mislio da se zezam, ali to je stvarno. Pjesma proletjela tako brzo da nije bilo vremena", rekao je Dečak. 

Rekao je i kako pjesma s kojom su se natjecali nije pisana isključivo za Doru, već su htjeli obilježiti 25. rođendan grupe.  

Houdek kritizirao Dečakovo pjevanje

Nakon nastupa Vatre na Dori Houdek je prokomentirao Dečakovo pjevanje. 

"Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke! Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo! A najslabiji… Hm… Ivan Dečak. Sad će netko reći - ali on je bio mentor u The Voiceu… Da, jest… i ja se godinama pitam - kako? 

Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja", napisao je Houdek, između ostalog, u jednoj od svojih objava o Dori.

Dečak je odgovorio na taj komentar o njegovom pjevanju. "Nisam vidio, nego su mi drugi prenijeli, moj komentar na to je da to sve govori o njemu. Nas dvojica nismo ni u kakvom sukobu, niti sam ja u nekoj komunikaciji s njim, ali s moje strane nema nikakve zle krvi", rekao je Dečak za Story.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.