"Brijete da smo debili...": Ovo je jedna od najpopularnijih pjesama u Hrvatskoj

Foto: Press

IAKO je broj jedan trendinga u Hrvatskoj već danima Coby i njegov hit Zlatno dete, jedna druga trap pjesma opasno se približila vrhu domaće liste najslušanijih na YouTubeu. Riječ je o pjesmi Debili koju izvode zagrebački dvojac 30zona i skupina KUKU$.

Za tri dana pjesma je preslušana gotovo 73 tisuće puta, a sudeći po komentarima i lajkovima ekipa je oduševljena zagrebačkim trapom. 

"Ovo je najjača pjesma ovih prostora", "Pustio sam ovo u autu, sad je avion", "Slupao sam gazdi auto zbog ovog", "Najjača pjesma ove godine", pišu oduševljeni obožavatelji ispod videa na YouTubeu. 

Iako se repom bave od četvrtog razreda osnovne škole, zagrebački dvojac 30zona najveće je uspjehe postigao unazad tri godine. 30zona su Shin i Galaš, pravim imenima Antonio Martinović i Petar Mateo Glavaš. Dolaze iz Kozari Boka kojeg nazivaju jedinim zagrebačkim kvartom koji se može poistovjetiti s riječju geto.

Shin i Galaš zajedno snimaju od 2018. godine. Širem broju slušatelja 30zona postao je poznat nakon što je pjesma Pos'o odabrana za odjavnu špicu jedne od epizoda vrlo popularne serije Južni vetar, a pjesma Divlja igra za soundtrack nedavnog blockbustera Južni vetar 2: Ubrzanje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.