Deset najboljih izdanja na crvenom tepihu: 2011. godinu obilježile mlade nade Hollywooda

POZNATE dame Hollywooda oduševe skoro svakodnevno svojim izdanjima na crvenom tepihu, a izdvojiti one ponajbolje u protekloj godini, nije bio lagan posao. Dame su se svojski trudile, renomirani dizajneri trgali da baš njihova haljina bude odjevena, a sve kako bi se zabilježio trenutak blistavila. Glumica u usponu te supruga tenisača Andyja Rodicka, Brooklyn Decker, zablistala je na svečanom balu UNICEF-a ove godine.

Seksi potencijal mlade Selene Gomez

Prekrasna Brooklyn izgledala je savršeno sa retro frizurom i u širokoj, bijeloj haljini. Nikad ne razočara ni Scarlett Johansson, a ovog puta odabrali smo njezino izdanje na dodjeli Tonyja. Izgledala je savršeno u smaragdnoj , uskoj blještavoj haljini. Mila Kunis oduševila je haljinom boje lavande na dodjeli Oscara, a Anne Hathaway izgledala je poput princeze na jednom dobrotvornom balu. Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez izgleda sve ljepše i odraslije. Svoje dugačke noge i taman ten istaknula je kratkom haljinicom na dodjeli Teen Choice Awardsa. Prekrasna Selena na ovoj listi jer je veliki, obećavajući potencijal od kojeg ćemo se još nagledati lijepih kombinacija.

Znalka Emma Watson i nepogrešiva Blake Lively

Njezina starija kolegica Emma Watson prava je modna znalka. Na premijeri Harryja Pottera u Londonu, glumica je naprosto blistala. Prekrasna, svečana haljina obilježila je zasigurno svaki pregled ovakvog tipa za ovu godinu. Jennifer Lopez blistala je u kratkoj, seksi haljinici na jednom od posljednjih javnih pojavljivanja s bivšim suprugom, a Camila Alves izgledala sjajno na Danima brazilskog filma u Los Angelesu. Diana Argon izgledala je poput božice tijekom zatvaranja filmskog festivala u Berlinu, a Blake Lively jednostavno nepogrešivo kao i uvijek. Prekrasna Blake našla se i na našoj prošlogodišnjoj ljestvici, a Lively je naša miljenica iz više razloga. Vrtoglavo dugačke noge, seksi osmijeh i nepogrešiv smisao za modu, samo su neki od razloga zašto je ona uvijek u vrhu među ljepoticama na crvenom tepihu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.