Deset žena otkrilo tajne koje njihovi muževi nikad ne smiju saznati

Ilustracija: Instagram

IAKO BI se svaka veza trebala temeljiti na iskrenosti i povjerenju u partnera, ljudi ponekad ipak imaju tajne koje svojim najbližima nikad ne bi priznali. Deset žena je za Daily Mail otkrilo što brižno skrivaju od svojih supruga od razuzdane mladosti do onog što stvarno misle o svojoj svekrvi. 

1. Moja divlja prošlost

U tinejdžerskim godinama i tijekom dvadesetih imala sam poprilično buran seksualni život. Imala sam seks na jednu noć, aferu s muškarcem starijim od mene 50 godina, seks utroje, seks na javnim mjestima i tri spolne bolesti. 

Moj je suprug prilično konzervativan kad je riječ o seksu. Odgojen je u religioznoj obitelji, i mada je danas ateist, neke su mu moralne pouke ostale. Bio bi jako šokiran nekim stvarima koje sam radila jer me ne gleda na taj način. Kad smo se tek upoznali bio je jako ljubomoran pa sam mu sve to prešutjela.

2. Sin nam je razbio auto

Prije mnogo godina moj suprug je radio u inozemstvu i jednom prilikom kad sam ga otišla posjetiti ostavila sam naša dva sina (14 i 17 godina) same kod kuće. Kad sam se vratila otkrila sam da je moj stariji sin potajno vozio i pritom ogrebao BMW mog muža. 

Budući da mi je suprug nagle naravi, rekli smo mu da se netko zabio u auto na parkiralištu dok sam ja šetala šumom. Četrdeset godina kasnije on još uvijek ništa ne zna. 

Ponosna sam što mi je sin danas akademski obrazovan, oženjen i s troje djece. Vozački je doduše položio tek iz trećeg pokušaja. 

3. Moja tajna avantura

Moj najbolji prijatelj je muškarac. Upoznali smo se tako da smo zajedno radili i silom prilike provodili mnogo vremena zajedno. Isprva mi nije bio privlačan, no kako sam ga bolje upoznala, to se promijenilo. Završili smo zajedno noć prije nego što sam otišla raditi u inozemstvo gdje sam upoznala današnjeg muža. 

S mužem sam u braku 17 godina, a u međuvremenu se i moj prijatelj oženio. Družimo se s njegovom obitelji, idemo zajedno na praznike, moj prijatelj je kum našem sinu, a moja kći je bila djeveruša na njegovom vjenčanju. Nikad svojim partnerima nismo priznali što se dogodilo između nas. 

Možda, ako jednog dana oboje budemo slobodni, mogli bismo pokušati ponovo. 

4. Skrivam koliko trošimo na psa

Moj muž nema pojma koliko novca odlazi na našeg psa. Ona je velika pasmina i za njeno osiguranje plaćamo isto koliko za osiguranje auta i kuće, a ima i problema s ušima što još više povećava troškove. 

U dugovima smo i znam da bi je se riješio kad bi znao. Odrastao je na selu i nije baš sentimentalan kad se radi o životinjama. No, ja je obožavam, a i djeca, pa lažemo kako bismo ju zadržali. 

5. Saznala sam spol našeg djeteta

Kad sam bila trudna moj suprug je odbijao unaprijed saznati spol naše bebe. Mislio je da to treba biti iznenađenje i to mi je jasno dao do znanja. 

Prilikom jednog ultrazvuka sam puknula i pitala liječnika za spol. Otkrila sam da se radi o djevojčici, ali sam do kraja trudnoće tajila svoje saznanje. Dvije godine kasnije on još uvijek nema pojma. 

6. Poskrivećki trošim lovu na sebe

Moj muž je ekonomist i vrlo pažljiv s novcem iako smo u prilično dobroj novčanoj situaciji. Otplatili smo hipoteku i našoj djeci osigurali novac za studiranje, a oboje ćemo moći otići u mirovinu prije šezdesete. 

U posljednje sam vrijeme poželjela priuštiti si neke stvari njemu iza leđa. On nema pojma da redovito idem na tretmane lica, manikuru i masažu. Ako primijeti da sam kupila skupu odjeću lažem o cijeni. Došla sam u godine kad ne mogu znati što budućnost donosi i želim se malo počastiti u životu. 

7. Skriveno nasljedstvo

Četiri godine prije nego što sam upoznala svog muža umrla mi je tetka i ostavila 40 tisuća funti koje držim na odvojenom računu. Spomenula sam mu to na početku veze, ali čini se da je na to zaboravio ili misli da sam ih potrošila. 

Taj novac je moj crni fond. Trenutno sam domaćica, ali možda se poželim vratiti na fakultet ili započeti posao. U braku smo već 12 godina i često smo imali problema s novcem. Poludio bi da zna da imam toliko novca sa strane. No, to čuvam za našu budućnost, a ako se dogodi da se raziđemo, taj će mi novac osigurati da se snađem. 

8. Potajno jedem

Oduvijek sam bila nezadovoljna svojom težinom. Moj suprug je divan, voli me i podupire, ali nema pojma što jedem. On vodi zdrav život, ide biciklom na posao i ne jede nezravu hranu, a često nam skuha i zdravu večeru. 

Ono što on ne zna je da, kad odem bez doručka na posao, usput pojedem dva kroasana, natrpam se za ručak ili kupujem čokoladu. Kad bi malo pogledao u smeće našao bi hrpu omota od slatkiša. 

9. Ne mogu smisliti svoju svekrvu

Nikad svom mužu nisam prenijela ružne komentare koje mi njegova majka govori otkako me upoznala. On obožava svoju mamu i blizak je s onitelji. 

Kad smo ih prvi put posjetili, njegova majka je čekala da ostanemo nasamo i počela mi pričati o njegovoj bivšoj curi, o tome kako ga je prekid pogodio i kako ona smatra da će tu djevojku moj muž zauvijek voljeti. Kad smo se dvije godine kasnije zaručili komentirala je kako je on "pristao na manje". 

Prezirem je i žalim, no mrzim sukobe i nikad ništa od toga nisam rekla mužu. On misli da je ona divna svekrva i da se odlično slažemo, ali samo činjenica da živi 100 kilometara dalje čini taj odnos podnošljivim. 

10. Tajni izlasci u kino

Moja baka se udala kasno u životu i za muškarca koji joj ni malo ne odgovara, no za njih razvod nikad nije bio opcija. 

Jednom je prilikom upoznala muškarca koji joj se zaista svidio i njih dvoje su godinama svaki tjedan išli u kino. Djedu je rekla da ide na tečaj pečenja, a taj bi joj muškarac svaki put kupio kolač koji bi odnijela doma i rekla da ga je ispekla. 

Mislim da između njih nikad nije bilo išta više od prijateljstva, a s djedom u braku je provela pedeset godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.