Detalj iz dnevnog boravka Danijele Dvornik otkrio sve o njenom odnosu sa svekrom

Foto: Instagram

DANIJELA DVORNIK pokazala je nove fotografije svoje kuće na Braču čijem se uređenju posvetila cijelo ljeto.

>>>Danijela Dvornik objavila fotke svoje kuće koju je renovirala cijelo ljeto<<<

Danijela je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila detalje iz kupaonice, garderobe i spavaće sobe, ali najviše se isticao detalj iz dnevnog boravka. Pokraj kauča se mogao uočiti crtež s licem njenog svekra, legendarnog hrvatskog glumca Borisa Dvornika.

Danijela je tako još jednom dokazala koliko je voljela svog svekra. Često je o tome govorila i javno.

"Kada sam prvi put upoznala svog svekra, bilo je na jednoj premijeri filma u Splitu, došla sam s Dinom u to kino, nakon 10 dana naše veze i kad je premijera završila, otišli smo na domjenak, a Pape (tako smo ga zvali, nije moglo drugačije) se zaderao iz jednog kuta terase: 'Dino, dovedi tu malu da je vidim!' A Dino me sav ponosan doveo ocu. Pape me dobro promotri i kaže: 'Slušaj mulac, čuvaj ovu lipu malu i da nisi nešto zajeba! Jesi čuja?', i tresne ga po leđima. 'Aj sad lipo počasti curu i budi dobar jer ćeš dobit! A ti, mala, ako bude pizdija i pravija probleme, odma mi javi pa ću ga ja sredit!', i nasmije se onako kako je samo on znao, fakinski i namigne mi", napisala je 2017. godine.

Jednom je prilikom opisala i anegdotu s Borisom i Ellom tijekom njenog sata fizike.

"Pape je ima običaj zvat nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike.

Ella mu se nakon upornog zvanja javila šaptajući u slušalicu: Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat!

Dida: kad te dida zove, nema fizike!

Ella: ali učiteljica će me izbacit sa sata!

Dida: ne može ona tebe izbacit sa sata kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne zajebaje! Ovo šta ću ti reć je puno važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu, a?

Ella: ajme dida....nesmijem pričat! (šapće)

Dida: reci na glas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu?

Ella: Ti, dida!

Dida: eeeee....tako je,to ne zaboravi,a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude zajebavala reci joj da će dida doć u školu!I još nešto...

Ella: šta?

Dida: koji će ti bog fizika??", napisala je prošle godine povodom desete godišnjice smrti slavnog glumca.

Pročitajte više