DFWZ: Vanja Mamić izbjegavala medijsku pozornost i bliceve fotoaparata

SVAKI modni događaj u prvim redovima okuplja poznate face s estrade, filma, javnog života i, naravno, modnih pisti, koji znatiželjno dolaze vidjeti što su to domaći i strani dizajneri pripremili za nadolazeću sezonu. Među njima se sinoć na otovrenju 14. Dreft Fashion Weeka Zagreb našla i Vanja Mamić, po svemu sudeći uskoro bivša supruga Zorana Mamića. Kako je u posljednje vrijeme bila upletena u razne afere, među njima u navodni preljub te svađe sa suprugom, Vanja sinoć nije bila pretjerano zainteresirana za medijsku pozornost za razliku od nekih njezinih mlađih kolegica i kolega iz javnog života.

"Ako hoćeš biti lijepa, moraš trpjeti"

Sonja Kovač se posebno dotjerala za sinoćnju reviju, baš kako i priliči jednoj mladoj dami. "Ja sam se sva utegla, ne osjećam ništa", rekla je kroz smijeh. "Malo mi je vruće, ali kako je još moja baka govorila, ako hoćeš biti lijepa, moraš trpjeti", kazala je Sonja. Nedavno je snimila kampanju za jedan poznati brand, pa nam se pohvalila kako je na jumbo plakatima "prava" Sonja. "Nema photoshopa, to sam ja. Doduše, moraš još pitati fotića, da ne bi bilo da ja sad tu nešto krivo govorim. Inače nemam problema s linijom, svi mi kažu kako sam se istesala, ali ja sam uvijek takva".

"Svoje sam manekene našao preko Facebook, a jedini im je uvjet bio da mogu popit"

Među poznatima se sinoć u Balonu našao i jedan dizajner čiji ćemo rad imati prilike vidjeti večeras. "Pomagao sam Ivani Popović u backstageu pa nisam baš vidio ove mlade dizajnere, a Ivana je, kao i uvijek, bila super", pohvalio je Ivanu dobro raspoloženi Toni Rico. "Sviđa mi se ovaj minimalizam i pista je dovoljno velika. Za sutra sam pripremio nekih 40-ak modela pa će se ljudi nagledati", kaže Toni koji nam je otkrio kako je manekene za svoje kreacije pronašao preko Facebooka, a u obzir su došli samo oni koji mogu ispuniti pomalo neobičan modni zahtjev. "Svoje sam manekene našao preko Facebooka, a napisao sam im da moraju znati popiti litru rakije i dvije litre vina prije revije. Ne zanima me kako izgledaju, samo da mogu to popit".

"U subotu nosim reviju, pa sam došao izvidjeti situaciju da ne bi pao na pisti"

Stefan Lupino, poznat po ljubavi prema fotografiji i lijepim ženama, sinoć je ipak došao zbog mode, ali i zbog sebe. "U subotu nosim reviju Milene Rogulj pa sam malo došao izvidjeti situaciju da se ne bi poskliznuo i pao", rekao nam je kroz smijeh Lupino i dodao kako nije kod kuće vježbao hod po pisti. "Ma nisam vježbao, samo sam sad došao vidjeti kako sve skupa izgleda jer ću na reviju doći direktno s puta", kaže Lupino koji će prije subotnje šetnje po pisti otputovati u Istru. 


Uskoro mu izlazi knjiga o istarskim vinarima koja najavljuje radno ljeto našeg slavnog fotografa. "Radim nešto za New York vezano za dizajn namještaja, počeo sam raditi monografiju Dubrovnika "Nevidljivi Dubrovnik", otići ću na Hvar i zabavljati se sa skulpturama od kamena, nešto ću fotografirati, uglavnom bit će to radno ljeto", kaže Lupino koji je za odmor namijenio tek Novu godinu kada će se od, nadamo se, uspješnog radnog ljeta i jeseni, odmarati na Tajlandu.

"Slobodna sam, vidjet ćemo što će život donijeti"

Radno ljeto imati će i bivša Miss Hrvatske Ivana Vasilj. Podrijetlom Hrvatica, rođena Njemica, Ivana će ovog ljeta spajati obaveze i odmor u obje zemlje. "Preko ljeta ću raditi, imam dosta ponuda i tu i u Njemačkoj, ali ću i otići na more, odmarati i uživati. Neće biti dosadno", rekla nam je Ivana koja je došla na DFWZ kako bi iz prvog reda mogla vidjeti kakve su modne kreacije u Hrvatskoj. Stigla je u društvu prijatelja, a novu ljubav, kaže, još nema. "Slobodna sam i vidjet ćemo što će život dalje donijeti".

"U Hrvatskoj ću živjeti, ali bih volio još negdje otići gdje ću još dvije, tri godine uživati u košarci"

Iako se tek vratio iz Turske, Gordan Giriček se odmah bacio na posao. Ovoga puta našao se u ulozi glavnog promotora humanitarne akcije koja pomaže mladim košarkašima. "Riječ je dobrotvornoj akciji koja skuplja pomoć da bi dečki iz gluhonijeme košarkaške reprezentacije Hrvatske mogli otputovati na svjetsko prvenstvo koje se u ljeto 2011. održava u Palermu", kazao nam je Gordan i dodao kako će akcija tek imati svoje finale za tjedan dana u centru Zagreba gdje će naš poznati košarkaš boraviti još neko vrijeme. 

"Ne idem još na more dok ne sredim svu papirologiju, ipak me nije bilo dvije godine. A nakon ljeta ćemo vidjeti, nemam još neke poslovne planove. Volim Hrvatsku, to je moja zemlja, sve mi je tu i ovdje namjeravam živjeti. Vani je dobro, ali samo za posao. A što se toga tiče, jedina mi je želja otići negdje gdje ću uživati u igri. Dvije sam se godine dosta mučio i, rekao bih, nisam baš imao prilike igrati slobodno. Volio bih još ove dvije, tri godine, koliko mogu dati košarci na vrhunskom nivou, igrati negdje gdje ću uživati, bez obzira o kojem se klubu radi. Samo da ne budem frustriran kao ove dvije godine", požalio se Gordan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.