Dior je pretvorio Harrods u prekrasnu kućicu od medenjaka. Izgleda zaista čarobno

Foto: Profimedia

LUKSUZNI modni brend Dior pretvorio je londonski Harrods u ogromnu kuću od medenjaka koja izgleda zaista spektakularno.

Europski gradovi polako se pretvaraju u pravu božićnu bajku, a London je jedan od prvih koji se okitio blagdanskim ruhom. Jedna od tradicionalno najljepše ukrašenih zgrada je luksuzna robna kuća Harrods, smještena na Brompton Roadu u Knightsbridgeu, koja ove godine izgleda ljepše nego ikad.

Božićna čarolija na Diorov način

Blistava zvijezda na pročelju zgrade raskošna je pozivnica za najljepši blagdanski doživljaj. Zvijezda se nalazi na 17 metara visine i najveća je instalacija ikada postavljena na Harrods.

Diorova božićna bajka prostire se na čak 44 Harrodsova izloga koji prikazuju najljepše dizajne s potpisom ikonske modne kuće, upakirane u blagdansku temu kućice od medenjaka, a svaki izlog nadmašuje ljepotu onog drugog, sa svjetlosnim instalacijama u obliku zvijezda, ruža i ostalih Diorovih simbola.

Za sve koji žele istražiti kraljevstvo Diora, u Harrodsu će pronaći izložbu nekih od najljepših kreacija, a možete uživati u kavi i keksima u raskošnom Dior Caféu te posjetiti pop-up butike koji nude svečana izdanja najvećih Diorovih beauty hitova.

Diorovu božićnu bajku možete posjetiti do 3. siječnja sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.