Diplomirala je pravo, ali je na potpuno drugačiji način zaradila 12 milijuna kn

Foto: Instagram

KRISSY CELA ima samo 24 godine, a od privatne strasti napravila je poslovni plan koji joj je u samo nekoliko mjeseci donio milijun i pol funti čiste zarade. Osim vlastitoj poduzetnosti, to može zahvaliti i društvenim mrežama na kojima su se njezini treninzi proširili i popularizirali u rekordnom roku.

Prije dvije godine Krissy je studirala pravo, a da bi se mogla uzdržavati, 30 sati tjedno radila je kao konobarica. "Bilo je to za mene izazovno vrijeme, a fitness me je pronašao kad sam ga najviše trebala", počinje svoju priču 24-godišnja trenerica i poduzetnica. Počela je, kaže, objavljivati snimke treninga na svom Instagramu, a broj pratitelja je samo rastao.

Nakon što je prošle godine diplomirala pravo, u potpunosti se posvetila fitnessu i osmislila aplikaciju koja joj je donijela bogatstvo. U siječnju ove godine pokrenula je virtualni program Tone and Sculpt, tromjesečni fitness plan koji je u nekoliko mjeseci kupilo čak 250 tisuća ljudi. To bi značilo da je Krissy aplikacijom zaradila milijun i pol funti, odnosno nešto više od 12 milijuna kuna.

Da stvar bude jača, program je prije godinu dana s dečkom Jackom počela razvijati u PDF formatu, ali su brzo zaključili da je nezgodan i nepregledan za korisnike. Aplikacija danas ima više od 600 različitih vježbi, a Krissy priznaje da tu nema namjeru stati. "Moj cilj je ohrabriti žene, napuniti ih snagom i samopouzdanjem i dijelom online zajednice koja ih podupire", kaže mlada fitness zvijezda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.