Direktor iz Zaprešića dobio dijete s holivudskom glumicom, snimljeni su s bebom

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica Chloë Sevigny i njen dečko Siniša Mačković, galerist iz Zaprešića, postali su roditelji. 

Daily Mail piše da je par viđen u New Yorku s bebom, a glumičin glasnogovornik potvrdio je da je beba na svijet stigla prije nekoliko dana. Par je snimljen pred stanom sa zaštitnim maskama i rukavicama. Siniša je nosio kovčege, dok je glumica zaštitnički držala bebu. Britanski tabloid piše da su tad vjerojatno tek napustili bolnicu.

Fotografije možete vidjeti ovdje.

Glumica je ranije za The Cult rekla da se brine da Siniša neće moći biti s njom na porodu. "Imala sam napad panike i plakala sam bez prestanka. Čak me i moja 'doula' nazvala preplašena. Kad sam čula nju zabrinutu, nju koja bi me trebala smiriti u ovom svemu, još sam se više prepala", ispričala je. Ipak, u New Yorku je i usred pandemije bilo dozvoljeno da uz žene pri porodu mogu biti i njihovi partneri.

Siniša Mačković ravnatelj je galerije Karma Art. Za njihovu vezu doznalo se u kolovozu prošle godine nakon što su ulovljeni kako se ljube u jednoj njujorškoj galeriji. 

Chloë se glumom bavi od 1992. godine, a njene uloge u filmovima Boys Don't Cry i The Brown Bunny ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa. Naime, kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kad doznate da je Vincent Gallo napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë Sevigny nakon što je postao opsjednut njom, prema vlastitim riječima.

Za Mačkovića pak strani mediji, poput magazina People, navode tek da je direktor galerije u New Yorku, a njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju stare putovnice u kojoj se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

Prema podacima na njegovom profilu na LinkedInu, direktor galerije Karma Art je od 2011. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.