Dirljivi prizori: Hrvatske olimpijce u Pariz ispratili njihovi najmiliji

Foto: Josip Mikacic/PIXSELL

Prva skupina hrvatskih olimpijaca ispraćena je danas na Olimpijske igre u Parizu.

S olimpijcima su se u zagrebački zračnu luku došli pozdraviti njihovi najmiliji. Tako se okupila i obitelj braće Sinković. Veslača Valenta Sinkovića ispratila je supruga Antonela i njihovo dvoje djece, dok je njegovog brata Martina na aerodromu grlila supruga Manuela.

Valent Sinković s obitelji
Martin Sinković i supruga

Valent i Splićanka Antonela u braku su od 2017. godine. Upoznali su se na jednoj dodjeli sportskih nagrada na kojoj se Antonela slučajno zatekla. Tijekom domjenka nakon dodjele počeli su razgovarati i tako je počela njihova ljubavna priča. Njegov brat Martin oženio je 2013. godine Manuelu Kanaet u Sinju. Manuela je veslaču velika podrška u karijeri.

Damir Martin snimljen s kćerkicom

Fotografi su snimili i Damira Martina, kojeg je ispratila njegova kćerkica Mara. Veslač je nedavno otkrio da on i supruga Ivana čekaju drugo dijete. ''Svakako sam uzbuđen što krajem devetog mjeseca dobivamo prinovu, dolazi još jedna curka među nas, tako da će biti još jedno zanimljivo razdoblje nakon Olimpijskih igara", rekao je Damir za In magazin. 

Damir Martin s kćerkicom

''Sad već gasi svjetlo u našoj spavaćoj sobi i kaže 'laku noć, seka', već priča o tome. Uživjela se u ulogu starije seke, kaže 'ja ću je učiti puzati, ja ću puzati s njom' i onda ona krene puzati. Smiješno je i veselo", dodao je. 

Podsjećamo, ovogodišnje Olimpijske igre održat će se od 26. srpnja do 11. kolovoza 2024. u Parizu u Francuskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.