Djeca Brangeline će ići u London u školu, roditelji ih vode u kino i na riblju pedikuru

DJECA Angelina Jolie i Brada Pitta navodno će pohađati nastavu u školi u Londonu. Slavni par je tu odluku donio zato što se tati Bradu odužilo snimanje filma "World War Z" u Velikoj Britaniji, pa su morali produljiti svoj boravak u toj zemlji.

"U SAD-u imaju privatne nastavnike koji ih podučavaju doma. Ali kada je to god moguće, Angie i Brad se trude omogućiti im da idu u školu u onoj zemlji gdje snimaju. Tako djeca upoznaju kulturu i običaje neke zemlje", rekao je jedan izvor.

Slavna obitelj trenutno živi u unajmljenom domu u londonskom Richmondu. Dok je Brad na snimanju, Angelina i djeca uživaju u slobodnom vremenu i bave se raznim zanimljivim aktivnostima. "Najčešće se družimo kod kuće. Ujutro idemo na plivanje, a dečki su poludjeli za ribljom pedikurom. Postoje ribe koje jedu mrtvu kožu s tabana, i to se njima jako svidjelo jer ih je škakljalo, cijelo vrijeme umiru od smijeha", otkrila je glumica je otkrila Vanity Fairu. Jučer je cijela obitelj krenula u kino i dobro se zabavila u pravoj obiteljskoj atmosferi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.