Djevojčica odbila sjesti u krilo Djedu Mrazu. Njegov genijalan odgovor postao hit

Screenshot: TikTok

ODGOVOR muškarca odjevenog u Djeda Božićnjaka, nakon što mu je djevojčica odbila sjesti u krilo, postao je viralan.

Katie Love s Floride snimila je svoju trogodišnju kći Adley u posjetu Djedu Mrazu u hotelu Ritz-Carlton Key Biscayne u Miamiju. U snimci, koja je pogledana 2 milijuna puta otkad je objavljena ovog tjedna, njezina kći govori Djedu Mrazu "ne" kad je pita želi li mu sjesti u krilo.

@katielovesocial This response was 🔥Thank you Santa for respecting my daughter's choice & even applauding her for it!🎄🎅 #toddlersoftiktok #santaclaus #christmastiktok #toddlersbelike #adviceforgirls #importantmessage #toddlermom #toddlertok #wholesomemoments #femaleempowerment #girlpower #bodyautonomy ♬ original sound - Katie Love

Tijekom blagdana uobičajeno je da djeca sjede Djedu Božićnjaku u krilu dok se slikaju i govore mu koje darove žele za Božić. Međutim, kada je malena Adley čvrsto postavila svoje granice s Djedom, on je pohvalio njezinu sposobnost da komunicira točno ono što želi.

"Ovo je njezino tijelo i ona ima kontrolu nad svojim tijelom", rekao je u kameru. "Pitao sam je želi li mi sjesti u krilo i rekla je ne, a ja sam rekao: 'To je način na koji se zauzima za sebe i način na koji se govore svoja uvjerenja'", dodao je. "Ne smiješ popustiti ni Djedu Mrazu. Ako ti ne želiš sjesti u krilo - reci mu - ne", nastavio je. Snimka je postala viralni hit, a tisuće ljudi pohvalile su Djedov odgovor.

Pročitajte više