Djevojka koja je sinoć grlila Carlosa: Nisam znala da je nogometaš, pratim košarkaše!

CARLOS SANTOS DE JESUS već je četiri godine u Hrvatskoj i odlično se aklimatizirao. Mladom nogometašu se u Zagrebu očito najviše sviđa noćni provod i žene, jer je poznat kao veliki ljubitelj istih. Tako je sinoć vatreni Brazilac viđen u Shamballi u zagrljaju mlade brinete.

Doznali smo tko je djevojka fotografirana u Carlosovom društvu. U telefonskom nam je razgovoru rekla kako je cijela situacija krivo protumačena, te da ju ljuti što je ispala "sponzoruša i droljetina". 

"Nije me impresionirao, ionako su mi draži košarkaši"

"Bila sam s prijateljicama u Shamballi. Mi smo sjedile u jednom separeu, a u drugom je bio on s društvom. Svi smo plesali, a tijekom večeri smo se upoznali, razgovarali i to je to", rekla nam je mlada dama. "Ja uopće nisam znala tko je on. Još sam ga cijelo vrijeme zezala da je njemu prišlo više tipova nego meni. Tek mi je pri kraju večeri rekao da igra za Dinamo", dodala je te rekla kako ju to nije impresioniralo jer, osim što navija za Hajduk,  od nogometaša su joj draži košarkaši.  

"On uopće nije moj tip, čak mi nije niti zgodan. Ne lovim nikakve zvijerke niti bi bila s nekim zbog njegovog novca. Imam dovoljno love i sama" dodala je i rekla kako ne želi da se takve gluposti povlače po medijima. "Nisam s ekonomije, takve mi gluposti u životu ne trebaju", zaključila je djevojka koja je željela ostati anonimna.

"Ništa se nije dogodilo, ja sam otišla svojim putem, a on svojim"

Druženje mladog stopera i zgodne brinete završilo je kada su se ona i njezine prijateljice uputile kući. "Pozdravili smo se i otišle svojim putem. Ne znam gdje su oni kasnije otišli", dodala je.

Carlos je pri dolasku u Zagreb, prije četiri godine, rekao kako mu se jako sviđa ovdje i da uživa u metropoli. Česti obilazak zagrebačkih noćnih klubova nije mu nimalo stran, kao uostalom niti jednom nogometašu, a 23-godišnji stoper posebno uživa u zabavi s lokalnim ljepoticama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.