Nisu je htjeli pustiti u muzej zbog dekoltea: "Neprestano su buljili u moje grudi"

Foto: Twitter

STUDENTICA iz Francuske imena Jeanne tvrdi da su je na ulazu u muzej u Parizu zaustavili zbog dekoltea.

Jeanne se s prijateljicom zaputila na izložbu u Musée d'Orsay kad su je na ulazu, kako tvrdi, zaustavili zaposlenici muzeja i buljeći u njen dekolte rekli: "To neće moći tako, ne može."

"Moj dekolte je bio problem, nisu prestajali buljiti u moje grudi. Stajala sam pred skupinom ljudi koji su me osuđivali zbog mog izgleda", kaže Jeanne i dodaje da je njena prijateljica imala crop top koji joj je otkrivao trbuh te da to nije predstavljalo problem zaštitarima.

"Odjeni jaknu pa ću te moći pustiti. Unutra radi što hoćeš, skini jaknu ako hoćeš. Razumijem te, ali to su pravila", tvrdi djevojka da joj je rekao zaštitar. Kaže da je odjenula jaknu kako bi izbjegla daljnje probleme te je dodala da se osjećala poniženo i diskriminirano.

Nakon što je priču objavila na društvenim mrežama iz muzeja su objavili javnu ispriku te dodali da "jako žale zbog incidenta".

Njena objava izazvala je veliku pozornost na društvenim mrežama, a neki su zaključili da je zanimljivo kako su nju zaustavili zbog dekoltea, a u muzeju imaju slike nagih ljudskih tijela.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.