dm će podržati realizaciju projekata koji doprinose zdravlju i dobrobiti žena

Foto: Press

JEDNO od najvažnijih područja u koje dm ulaže već dugi niz godina je unapređenje zdravlja sugrađana i kvalitete zdravstvene skrbi. Natječajem {ZAJEDNO} za bolje sutra dm skreće pozornost na teme i izazove s kojima se žene susreću u privatnom i profesionalnom životu te traži projekte čiju će realizaciju podržati, a koji će imati dugoročno pozitivan učinak na zdravlje i dobrobit žena u Hrvatskoj.

U dm-u vjeruju da je stvaran pomak moguć ako nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači udruže snage. Upravo zato je dm u travnju otvorio natječaj oko kojeg želi okupiti sve one koji dijele taj cilj i imaju projekt koji može unaprijediti zdravlje i kvalitetu života žena.

Svoje projekte možete prijaviti do 11. svibnja ispunjavanjem online obrasca na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr i to u kategorijama:

  1. unapređenje i očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja žena
  2. unapređenje kvalitete života žena
  3. inovacije i proizvodi.

U prvoj se kategoriji mogu prijaviti projekti usmjereni na očuvanje i unapređenje fizičkog i mentalnog zdravlja žena, na poticanje i razvoj zdravijeg stila života te projekti koji izravno doprinose kvaliteti zdravstvene skrbi žena i unapređenju rada zdravstvenih ustanova. Projekti koji za cilj imaju rješavanje društvenih problema ili podizanje svijesti javnosti o problemima i temama kao što su prava žena mogu se prijaviti u kategoriji unapređenja kvalitete života žena, dok je u kategoriji inovacije i proizvodi moguće prijaviti prijedloge za uvrštavanje proizvoda hrvatskih proizvođača u ponudu dm-a te inovacije čiji je cilj promicanje zdravlja žena.

Među pristiglim prijavama dm će odabrati i podržati one projekte koji se istaknu svojom kvalitetom i originalnošću te koji će dugoročno i u najvećoj mjeri doprinijeti zdravlju i dobrobiti žena u Hrvatskoj.

Pravila i uvjeti natječaja {ZAJEDNO} za bolje sutra te kriteriji za odabir dostupni su na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr na kojoj će tijekom trajanja natječaja biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o projektima odabranima u sklopu natječaja.