Dobro raspoloženi Dennis Hopper došao na otkrivanje svoje zvijezde i pokazao da nije na samrti

DENNIS HOPPER pojavio se na svečanosti na holivudskoj Walk of Fame, gdje je dobio svoju zvijezdu i pokazao da nije na samrtnoj postelji, kako se priča ovih dana. Nasmiješeni je glumac bio odlično raspoložen i šalio se na svoj račun pričajući o ozljedama koje je zadobio prilikom nedavnog pada, zbog čega nosi zavoje na glavi i desnoj ruci. "Učinilo mi se da čujem poznati glas kako me zove pa sam se u hodu okrenuo, ali nisam vidio mali rub na putu i pao sam, jer nemam mišića", rekao je novinarima. "Pao sam točno na lice i imao sam naočale u rukama. Prilično sam se sjebao", ispričao je uz smijeh.

Hopper je na svečanost dodjele zvijezde došao u društvu glumca Vigga Mortensena s kojim je 1990. godine glumio u filmovima "The Indian Runner" i "Boiling Point". Viggo je održao govor u čast 73-godišnjeg glumca, a podršku mu je dao i Jack Nicholson.

Dennisu Hopperu, najpoznatijem po režiranju, pisanju scenarija i glavnoj ulozi u kultnom filmu "Easy Rider" iz 1969., dijagnosticiran je rak prostate u rujnu prošle godine. Rak je napredovao i glumac je toliko oslabio da više ne može primati kemoterapiju. Unatoč teškoj bolesti, trenutno se nalazi usred brakorazvodne parnice sa suprugom Victoriom Duffy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.