Dok je čekao Oscara, Leo je bario najbolje komade: Iznenadit će vas tko je sve pao na njega

Screenshot: YouTube

TREBALA su mu desetljeća da osvoji Oscara, no Leonardo DiCaprio mudro je iskoristio ta desetljeća. Poznat je kao muškarac kojeg zanimaju samo dvije stvari: spašavanje okoliša i prelijepe žene, koje najčešće nisu Amerikanke.

Dok neki tvrde da je kvaliteta važnija od kvantitete, DiCaprio dokazuje da se moće spojiti oboje. Njegove cure redom su jedna ljepše od druge, a i njihov broj je poprilično velik.

Šanse da se skrasi uz jednu ženu u slučaju ovog holivudskog zavodnika daleko su manje od onih da uskoro osvoji svoj drugi Oscar. No možda nas iznenadi poput Georgea Clooneya.

U nastavku donosimo popis ljepotica koje su pale na Leov šarm.

1993: Bobbie Brown

Već na početku karijere osvojio je manekenku koja se pojavila u videospotu za "Cherry Pie". Legenda kaže da je 19-godišnji DiCaprio plavokosoj ljepotici zapjevao "Waterfalls" TLC-a i ona je pala.

1993: Kate Moss

Navodno su kao 20-godišnjaci bili u kratkoj, neobveznoj vezi.

1994: Bridget Hall

Kao i kod većine manekenki s kojima je bio, ni ova veza nije bila ozbiljna, no mediji su joj posvetili puno pažnje.

1994: Brittany Daniel

Ovu plavokosu ljepoticu upoznao je tijekom snimanja "Dnevnika košarkaša". Veza s tada 18-godišnjom glumicom nije dugo trajala.

1995: Naomi Campbell

Bili su u kratkoj vezi, a iako su se brzo rastali, ostali su dobri prijatelji.

1996: Kristen Zang

Ovo je prva dulja veza slavnog zavodnika, on i Zang prekidali su i mirili se do 1998. godine. Njegova slava i ljubav prema manekenkama doveli su do konačnog kraja njihove veze.

1997: Helena Christensen

Šuškalo se da je tijekom veze sa Zang Leo petljao i s danskim supermodelom.

1997: Natasha Henstridge

Ako se pitate što mu je bilo da je završio s glumicom, odgovor je da je kad ju je upoznao, bila manekenka. Kasnije je postala glumica.

1997: Demi Moore

Još jedna glumica, a ona je navodno pala na njegov šarm nakon razvoda od Brucea Willisa. S obzirom da je kasnije započela vezu s Ashtonom Kutcherom, očito je da je Demi bila slaba na mlađe dečke.

1998: Amber Valletta

Leo se ponovno vratio manekenkama, a Amber je navodno vidio u časopisu, rekao agentima da nabave njen broj i ostalo je povijest.

1998: Bijou Phillips

Upoznali su se na tulumu, a Leonardo ju je upoznao sa svojim prijateljima redateljima koji su ubrzo angažirali lijepu Bijou. Njihova veza nije dugo potrajala, a Bijuo je završila s njegovim prijateljem Elijahom Woodom.

1998: Eva Herzigova

Bivša Viktorijina Anđelica navodno je s Leonardom varala supruga. Afera je trajala samo mjesec dana.

2000: Gisele Bündchen

S fatalnom Gisele u vezi je bio čak pet godina, a šuškalo se i da će s njom završiti pred oltarom. Ipak, ostao je neženja.

2005: Bar Refaeli

Nakon Gisele pao je na još jednu manekenku, a Izraelkom Bar bio je opčinjen čak šest godina. S obzirom na to da nijedno od njih nije željelo brak, odlučili su se razići.

2009: Anne Vyalitsyna

Tijekom jednog od prekida s Bar, viđao se s plavokosom Ruskinjom.

2009: Ashley Roberts

Ista stvar odnosila se i na Ashley, članicu Pussycat Dollsa.

2011: Blake Lively

Njihova veza trajala je pet mjeseci, a glumica je ubrzo upoznala sadašnjeg supruga Ryana Reynoldsa.

2011: Kendal Schuler

Dalje je brzo nastavio i Leo, a na Blake je zaboravio uz australsku manekenku Kendal.

2011: Mădălina Diana Ghenea

Rumunjska manekenka osvojila ga je iako nije plavuša. Upoznali su se na snimanju "Velikog Gatsbyja", a u vezi su bili nekoliko tjedana.

2011: Erin Heatherton

Zbog prenatrpanih rasporeda prekinuli su svoju jednogodišnju vezu.

2013: Barbara Palvin

Manekenka koja je hodala s Justinom Bieberom pala je na šarm gotovo dvostruko starijeg DiCaprija.

2013: Toni Garrn

Lijepa Toni imala je 23 godine kad je započela vezu s Oscarovcem, no ubrzo joj je počelo smetati to što je on previše volio biti u društvu drugih manekenki. Navodno je razlog za prekid bila njegova luda noć u noćnom klubu s 20 žena.

2015: Kelly Rohrbach

Manekenka koja krasi stranice Sports Illustrateda navodno je od DiCaprija dobila i zaručnički prsten, no nije ga uspjela odvesti pred oltar.

2015: Rihanna

Nedavno su viđeni tijekom zajedničkog provoda, no njihova tajna veza navodno traje već neko vrijeme. Oboje su demantirali da su u vezi i tvrde da su samo prijatelji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.