Dok neki ne misle tako, Lepa Brena je uvjerena da će napuniti Arenu Zagreb

JEDNA od najslušanijih glazbenice u bivšoj Jugoslaviji, Lepa Brena, potvrdila je da 13. lipnja nastupa u zagrebačkoj Areni. "Silno se veselim koncertu u Zagrebu, publici koja me prije 18 godina iznimno toplo primala. Rado se sjetim i nastupa u Splitu, Šibeniku, svim većim i manjim gradovima u Hrvatskoj", izjavila je popularna pjevačica za Večernji list. Osim zagrebačkoj publici Brena se raduje i sastancima s prijateljima.

"Obožavam štrukle u Esplanadi, najbolje su na svijetu"

"Puno je dragih ljudi u Zagrebu s kojima moram popiti kavu i dobro se ispričati", dodaje Fahreta Živojinović koja se ne boji da će Arena Zagreb ostati poluprazna već je uvjerena kako će atmosfera biti ugodna. "Od štrukli u Esplanadi koji su najbolji na svijetu se deblja, i to jako, ali obožavam ih i pojest ću te štrukle, što god poslije bilo. Kalorije će se već potrošiti", rekla je Lepa Brena kroz smijeh.

52-godišnja "Jugoslavenka" će u Zagreb doći u društvu supruga Bobe Živojinovića te njihova tri sina. Iako nije otkrila koliko će se ona i njezina obitelj zadržati u Zagrebu, pretpostavlja se da se radi o malo dužem posjetu s obzirom da je istaknula kako želi sinovima pokazati mnoga mjesta u Zagrebu s obzirom da zbog školskih obaveza nisu mogli ići na njezin koncert u Ljubljani.

"Monte Carlo je pun modnih noviteta koji jednostavno zovu da ih kupiš"


"Koncert je bio sjajan. Vrijedilo je velikog truda. Tri mjeseca smo svakodnevno probe za taj koncert", ispričala je Brena koja se trenutno nalazi s obitelji u Monte Carlu gdje u nedjelju počinje teniski turnir. Dok njezin suprug, bivši teniski as, gleda sa sinovima teniske mečeve, Lepa Brena će vrijeme kratiti šetnjama uz more i opuštanju, ali i šopingu. "Jedva čekam da ih ostavim i krenem u šoping. Monte Carlo je pun modnih noviteta koji jednostavno zovu da ih kupiš", rekla je za kraj pjevačica.

Iako je koncert zapravo napravljen kao promocija njezinog posljednjeg albuma "Uđi slobodno", Lepa Brena će pjevati i sve svoje hitove iz 80-tih i 90-tih u novim angažmanima. Na pozornici u Brenu će se naći 35 probranih glazbenika i bend Miligram koji je prati na nastupima već 18 godina. Osim u zagrebačkoj Areni i Ljubljani, Lepa Brena će nastupati u sedam drugih većih gradova diljem država bivše Jugoslavije, Sarajevu, Sofiji, Skopju i Beogradu.

A.M.
Foto: Index

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.