Dolly Parton rijetko pokazuje muža s kojim je od 1964., otkrila tajnu uspješnog braka

Foto: Profimedia

Pjevačica Dolly Parton i njezin suprug Carl Dean u braku su od 1966. godine, a vezu su započeli nekoliko godina ranije. Iako se rijetko pojavljuju u javnosti zajedno i Dolly drži Deana podalje od zainteresiranih obožavatelja, on je uz nju tijekom cijele njezine karijere. 

Upoznali su se 1964. godine u praonici rublja u Nashvilleu. Ona je tada imala 18, a on 21 godinu. Vjenčali su se dvije godine kasnije, a Dolly je sada voditeljici Zoe Ball otkrila koja je tajna njihovog dugogodišnjeg braka i veze koja traje gotovo 60 godina. 

"Mislim da je veliki dio toga činjenica da smo iskreni, otvoreni i da imamo izopačen smisao za humor. On je lud, zabavan i pametan", rekla je Dolly. Kaže da je i dalje, nakon toliko godina, ludo zaljubljena u svog supruga.

Dean je na prvi pogled znao da će oženiti Dolly

Kaže da uvijek cijeni njegovo mišljenje o bilo kojoj temi, ali da joj Dean nikad na okrutan ili ružan način nije dao kritiku. Jednom prilikom i Dean je govorio o njihovoj vezi.

"Moja prva pomisao bila je da ću oženiti tu djevojku. Moja druga pomisao je bila, Bože, ona dobro izgleda. I to je bio dan kada je moj život započeo. Ne bih mijenjao posljednjih 50 godina ni za što na ovoj zemlji", rekao je povodom njihove 50. godišnjice braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.