Domaća glumica snimljena u rijetkom izlasku, outfitom privukla poglede u Zagrebu

Foto: Josip Moler / CROPIX

Glumicu Ivanu Roščić fotografi su u subotu snimili u rijetkom izlasku. 

Uhvatili su je na zagrebačkoj špici u zanimljivoj modnoj kombinaciji. Nosila je traperice, bijelu majicu i košulju s uzrokom. Uz to je iskombinirala šarenu maramu, smeđe čizme, crnu torbu, sunčane naočale i šiltericu. Ako je suditi prema fotografijama, 45-godišnja glumica bila je dobro raspoložena.

Nedavno se vratila na scenu

Inače, Ivana je početkom godine objavila da se vraća na scenu nakon dvije godine pauze.

"Prije dvije godine sam imala izljev krvi u mozak, prilikom prsnuća aneurizme za koju nisam ni znala da ju imam, hitno sam operirana, oporavak iziskuje svoje. Uvijek naglašavam da sam imala sreću u tome svemu, ali da je bio šok za mene, za moju cijelu obitelj i prijatelje, apsolutno", ispričala je tad u razgovoru za In Magazin.

U veljači je premijerno odigrala predstavu Deca u matičnom kazalištu Gavella. Predstava je rađena prema djelu autorice Milene Marković, a izlazak pred publiku nije bio lagan. "Uvijek je to neka vrsta stresa, barem za mene. I cijelo vrijeme si stavljam u glavu sasvim ti je dobro, dobro si, zdrava si", objasnila je Roščić.

Ivana je rođena u Splitu, gdje se i školovala sve do odlaska na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu te je na njoj i diplomirala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.