Don Kaćunko: "Brüno" je film koji se pametnom čovjeku ne može svidjeti

DON ANĐELKU KAĆUNKU nije se svidio film "Brüno" sa Sashom Baronom Cohenom u glavnoj ulozi. Pogledao ga je na novinarskoj projekciji u podne, nakon čega je trebao sudjelovati na okruglom stolu, međutim, dao je petama vjetra. Mada je odmah odlučio otići, "šmugnuo" je kad je uočio silne vibratore kako ga "gledaju" s okruglog stola.

"Otišao sam s okruglog stola, jer smatram da nije vrijedno moje pozornosti. Film je obična glupost i bezvezarija, usiljeno karikiranje svega mogućeg, zapravo, to je reklamni štos", ogorčeno će Kaćunko koji smatra da Cohen ovim filmom promiče gay populaciju i podržava njezine stavove. "Želi gay populaciju učiniti simpatičnom i privlačnom, užas", kaže.

Gay Trainspotting

"To je gay Trainspotting, znate taj film u kojem se pljuje po drogama, a s okruglog stola sam odstupio jer ne želim gubiti vrijeme na nešto tako bezvrijedno", nastavio je don kojega smo pitali nije li prethodno znao o kakvom se filmu radi.


"Znao sam malo iz novina, ali kad su me uljudno pozvali htio sam vidjeti pa tako sada kad sam ga odgledao mogu o njemu i govoriti. Moj zaključak je da se ovakav film jednom pametnom čovjeku ne može svidjeti. Tomu se smiju samo površne mase. To je usiljen prizemni vid humora, moderan neki humor. Parodira glupe cure koje bi pošto-poto željele biti manekenke i jedva sam izdržao do kraja filma", nadodao je don Anđelko kojem se najviše sviđaju filmovi "ekranizacije velikih biblijskih djela i djela klasične literature".

Na novinarskoj projekciji bili su i Ida Prester, Mladen Schwarz, Marija Štrajh te muškarac odjeven u Brünu koji je u jednom trenutku zagrljajem s leđa iznenadio Kaćunka, nakon čega se ovaj ljutitog lica pokupio s premijere.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.