Doris Pinčić je s Rogoznicom bila u braku 7 godina, razveli su se 2020. godine

Foto: Filip Brala/Petar Galebov/Pixsell

DORIS Pinčić danas se udala za 13 godina starijeg menadžera Davora Guberovića iz Daruvara, s kojim je već neko vrijeme u vezi. Par se vjenčao danas u 13 sati u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Oboma je ovo drugi brak. Doris i Davor su prije nekoliko dana prvi put zajedno stali pred fotoaparat i nisu sakrivali sreću i zaljubljenost.

Doris je s Borisom Rogoznicom bila sedam godina u braku

Doris se prvi put udala 2013. godine za glazbenika Borisa Rogoznicu. U to vrijeme Doris je bila glumačka zvijezda zbog uloge u omiljenoj sapunici Larin izbor. Par se vjenčao u Zadru, a na vjenčanju su bile brojne face iz hrvatskog javnog života.

Na svom prvom vjenčanju Doris je nosila ružičastu vjenčanicu. Domjenak je bio priređen u  jednom lounge baru u Zadru, obred u katedrali svete Stošije, a svečana večera u jednom restoranu u Kozinu.

Doris i Boris su dobili dvoje djece i razveli se 2020. godine

U lipnju 2020. godine objavljeno je da se Doris Pinčić i Boris Rogoznica razvode. U braku su dobili sina i kćer.

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili.

Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju", napisala je tada u objavi na Instagramu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.