Doručak u HTZ kući: Palačinke alla Duje i Adrijanina iskipjela kava

DA SU vrijedni i marljivi te da imaju i druge talente osim pjevačkog, pokazali su nam kandidati ovogodišnjeg izdanja Hrvatska traži zvijezdu koje smo posjetili jutros u kući u kojoj borave za vrijeme trajanja showa.


Duje je tako demonstrirao svoje kulinarsko umijeće i ispekao palačinke, koje je svojim tajnim receptom "poboljšao" Juraj dok im se Adrijana pridružila u kuhinji kako bi skuhala jutarnju kavu. Jutro su za vježbu odlučile iskoristiti Maja i Helena, koja je, kako se kasnije pokazalo, jedna od najvrednijih ukućana. Vilibald se opuštao uz sviranje gitare, a Kim je vrijeme provodila na telefonu. Petar se nije odvajao od svog Mp3 playera, a jedini s kojim se nismo puno družili bio je Jurica, koji je zbog bolesti većinu dana proveo u krevetu. Nakon ručka, kandidati su otišli odraditi još jednu probu, a kako je prošlo pročitajte na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

U dobroj se atmosferi približava još jedan petak, dvosjekli mač za sve kandidate. I dok mu se s jedne strane vesele, kako zbog live nastupa tako i zbog činjenice da će moći provesti malo vremena s obitelji i navijačima, s druge strane im nije drago što će nakon ovotjedne emisije još jedno mjesto za stolom ostati prazno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.