Dosadilo joj stalno opravdavati sina pa školi poslala brutalno iskrenu poruku

Foto: 123rf/Lad Bible

JEDNOJ mami iz Australije je, kako se čini, dosadilo opravdavati svog neodgovornog sina zbog kašnjenja pa je školi poslala opširno i brutalno iskreno objašnjenje o tome zašto je ponovno zakasnio na nastavu. 

"Zakasnio je jer je lajavi skoro 14-godišnjak pun hormona, misli da mu cijeli svijet duguje uslugu, odbija ustati iz kreveta na vrijeme da bi stigao u školu, misli da je Xbox život, gunđa umjesto govora, provodi 20 minuta samo stojeći pod tušem, hoda brzinom puža i nije u stanju pronaći čarape koje su mu pred nosom", napisala je u poruci. 

Za Lad Bible objasnila je kako joj je prekipjelo jer mu je ovo bio treći dan zaredom da je zakasnio u školu. 

"Ništa ga ne zanima osim Xboxa, svako jutro provede 20 minuta pod tušem bez da je uopće otvorio gel za tuširanje. Valjda tamo stoji samo da bi se smočio. Ima hrpu čarapa na krevetu i svejedno 10 minuta prije polaska tvrdi da ne može naći čarape. Kad mu poželim dobar dan i kažem mu da ga volim, samo gunđa umjesto da mi odgovori. Gledam ga kako se na putu prema školi vuče kao puž iako zna da kasni. Zato sam umjesto da ga opravdavam, napisala istinu", ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.