Doza nostalgije: Pojavio se bizaran video na kojem brojni celebovi pjevaju Let It Be

Screenshot: YouTube

PONEKAD na internetu osvane nešto toliko bizarno da je teško povjerovati da se zaista i dogodilo, a dokaz tome je i jedan stari video celebova koji pjevaju Let It Be.

Video je odnekud isplivao i postao viralan hit na društvenim mrežama zbog ogromnog broja naizgled nasumično odabranih celebova. Naime, veliki broj slavnih okupio se za spot koji je snimljen 2010. za emisiju pod nazivom Gylne Tider (Zlatna vremena) koja se emitirala na norveškoj televiziji.

Od Rogera Moorea do Pamele Anderson

Video prikazuje desetke slavnih kako zajedno pjevaju hit Beatlesa ispred loše CGI pozadine. Roger Moore poveo je cijelu priču, a zatim su se uključili svi, od Hueya Lewisa do Jasona Alexandera, Tonye Harding, Paula McKenne, Pamele Anderson, Leslie Nielsen i Mickeyja Rourkea.

Video se počeo širiti društvenim mrežama, a korisnici Twittera nisu mogli vjerovati što gledaju. Uostalom, gdje biste drugdje vidjeli Glenn Close, Dolpha Lungrena i Johna Nettlesa u istom klipu?

"Ovo je najbolja stvar koju sam ikada vidio", napisao je jedan tviteraš, a drugi dodao: "Ne mogu se prestati smijati. Totalno nasumična promenada celebrityja."

Prepoznajte li ova imena?

Popis uključenih imena doista je zapanjujući. Sheryl Lee, Jamie Walters, Larry Drake, Malcolm Jamal Warner, Judd Nelson, Robert Englund, Roy Marsden, Boyzone, Dan Jansen, Harpo, Maria McKee, Right Said Fred i Daryl Hannah neki su od imena koja ćete prepoznati ako ste dovoljno stari.

Kontroverze oko videa

Čini se da je video djelomična sinkronizacija Ferry Aidovog covera pjesme Let It Be, koja je bila humanitarni singl u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u to vrijeme bio je vezan uz određene kontroverze.

Neki celebovi tvrdili su da je video snimljen pod lažnim izgovorima, a jedan od njih bio je zvijezda Bračnih voda, David Faustina, koji je mislio da je video napravljen u dobrotvorne svrhe.

Glasnogovornik kanala TV2 izjavio je za The Hollywood Reporter 2010. da su sve slavne osobe u videu "bile sretne što su bile dio njega" i da izvedbe nisu stečene pod lažnim premisama te da su svaku osobu pitali želi li sudjelovati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.