Dragana u Jokeru namučila pitanja o stripu i pričama, kući otišao sa 100 eura

Foto: Press

U današnjoj emisiji kviza Joker sudjelovao je Dragan Medar, koji je došao do iznosa od 15.000 eura, ali s obzirom na to da je potrošio sve jokere i počeo netočno odgovarati na pitanja u drugom dijelu kviza, osvojio je 100 eura.

Gurmansko pitanje koje mu je osiguralo najniži iznos koji je mogao osvojiti glasilo je: "Kako se zove azijski umak od kikirikija koji savršeno paše s ražnjićima? Ponuđeni odgovori bili su:A) sambal, B) satay, C) hoisin i D) srirach. Iako nije znao, Mladen je nagađao i pogodio je da se odgovor skriva iza opcije B, pa kući nije pošao praznih džepova.

S jokerima je bio široke ruke pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama. "Pod kojim naslovom Tisja Kljaković Braić objavljuje svoj kratki strip o tipičnom dalmatinskom bračnom paru?" glasilo je jedno od pitanja. A) Naši, B) Vaši, C) i Ovi D) Oni bili su ponuđeni odgovori. Točan odgovor je bio D.

Sljedeće pitanje glasilo je: "Koliko priča sadrži zbirka Ivane Brlić Mažuranić Priče iz davnine?" A) 5, B) 8, C) 10 i D) 12 bili su ponuđeni odgovori. Točan odgovor bio je B. Na oba pitanja do točnog je odgovora došao uz pomoć jokera.

Bez jokera je točno odgovorio na pitanje o svjetski poznatom pjevaču Stingu: "Pod kojim je nadimkom poznatiji glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner?" A) Slash, B) Lemmy, C) Sting ili D) Blondie. Točan odgovor glasio je C) Sting.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.