Drama engleskog reprezentativca: I žena i ljubavnica došle u Njemačku gledati finale

Foto: Profimedia/IMAGO/EPA

Engleska i Španjolska u nedjelju igraju finale Europskog prvenstva, međutim jednom engleskom reprezentativcu bit će teško fokusirati se na što bolju igru. Kako piše The Sun, Kyle Walker je na mukama jer su u Njemačku doputovale njegova supruga Annie Kilner i njegova ljubavnica Lauryn Goodman kako bi navijale za Englesku u finalu.

Obje na istom mjestu

Britanski mediji javljaju kako je zaštitarima engleske reprezentacije naređeno da Lauryn drže podalje od zone u kojoj se nalaze nogometaši Engleske i njihove obitelji, kako bi se izbjegli mogući incidenti.

"Lauryn je problematična i Anniena najgora noćna mora bi bio susret s njom. Priča se da su sjedala Lauryn na tribinama udaljena manje od 100 metara od Annienih", kaže izvor.

Walkerova supruga u Njemačku je sa sobom povela njihovo četvero djece, a i Lauryn je povela dijete koje ima s engleskim nogometašem. Lauryn je nedavno na profilu na Instagramu, koji je sada zaključan za javnost, objavila fotografiju djeteta u Walkerovom dresu s brojem 2, samo umjesto prezimena piše "tata". 

Lauryn je Annie pokazala DNK test

Lauryn je početkom godine rekla da je nogometaševoj supruzi pokazala DNK test koji dokazuje da je Walker otac njezine kćeri. "Bila je hladna i smirena jer je sumnjala da je Kyle otac", kazala je Goodman.

Walker je, tvrdi Goodman, skrivao istinu od supruge i svijeta. Imao je dvije obitelji i bojao se što će se dogoditi kada Annie sazna. "Ja sam mu stalno govorila da naša kći ne može biti tajna, ona je osoba", zaključila je Goodman.

Lauryn Goodman

Međutim tu drami nije kraj. Kyle je varao i Annie i Lauryn s trećom ženom, izvijestili su britanski mediji početkom godine. Nogometaš je neimenovanu manekenku upoznao u klubu početkom 2019. godine, a njihova je veza trajala do rujna 2021. godine, a par je, prema pisanju britanskog tabloida, razmišljao o tome da ima djecu. 

Walker se za sve - ispričao

Walker, inače, s Annie ima četvero djece, a s Goodman dvoje. Za sve svoje postupke nogometaš se - ispričao. "Ono što sam učinio je užasno i preuzimam punu odgovornost. Donio sam idiotske izbore i idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti kroz što Annie prolazi", rekao je.

"Kada sam sa 17 godina upoznao Annie, nisam zamišljao da će moj privatni život biti ovakav. Nikad nisam mislio da ću biti otac šestero djece. Jedini krivac sam ja. Imam odgovornost koje sam svjestan. Napravio sam glupe izbore, ali moram priznati svoje pogreške, dugujem to svima", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.